3 év után visszatér a Gyertek Át! az RTL-re

2019 után jelentkezik ismét új részekkel a Sebestyén Balázs által vezetett Gyertek Át! az RTL-re, árulta el Sebestyén Balázs ma közösségi felületein.

rtl_klub_tavasz_2019_3.jpg

A műsorvezető ebben - melyet alább is lehet látni - arra bíztatja követőit, hogy aki szeretne, vegyen jegyet a showra, melyből az is kiderült, hogy négy napon keresztül forgat a stáb, az viszont nem egyértelmű, hogy pontosan hány részt.

 

A Gyertek Át! még 2015-ben indult az RTL klubon, és 2017 tavaszáig minden tavaszi és őszi idényben képernyőn volt, öt évvel ezelőtt azonban váratlanul parkolópályára került. A nagy visszatérésre 2019 februárjáig kellett várni, amikor is részben megújult szabályokkal tért vissza a late-night show, ám annak felemás eredményei miatt mindeddig nem készült belőle új rész.

Valószínűleg egyébként a műsor visszatérése is egyfajta ünneplése lesz az RTL október végén esedékes, 25 éves születésnapjára, melyet rengeteg meglepetéssel ünnepel a csatorna, többek között azzal, hogy logót és nevet is fog váltani, vélhetően október 27. körül.

Fotó: RTL Magyarország