2018. dec 21.

Szabó Zsófi csatlakozik a Reggeli műsorveztőihez

írta: ReklámInvázió
Szabó Zsófi csatlakozik a Reggeli műsorveztőihez

Szabó Zsófi 2014-ben igazolt át a TV2-től az RTL klubhoz. Azóta vezette az X-faktort, a most megszűnő Story Extrát és az X-faktor háttérműsorát, az After X-et, és X-Stage-et is. Mától egy új szerepben próbálhatja ki magát reggelente. Részletek a TOVÁBB gombra kattintva!

szabo_zsofi_reggeli.jpg

Szabó Zsófit 2009-ben ismerhettük meg a TV2 Jóban Rosszban c. sorozat Betty Tanakisaként.2014-ben váratlanul átigazolt az RTL klubhoz, ahol a Celeb vagyok, ments ki innenben szerepelt. Később férjével, Zsoltival láthattuk a Nyerő Párosban, idén pedig csapatban, a Szezációs Négyesben szerepelt a színésznő.

2016-tól a Story Extra műsorvezetője, ami a napokban végleg véget ér. A műsor megszűnésekor az RTL klub azt mondta, hogy nem maradnak munka nélkül a sztármagazin műsorvezetői. Most viszont bebizonyosodott, hogy Szabó Zsófit január 2-tól minden hétköznap 6:00-tól a Reggeliben láthatjuk, aki nem Kiss Ramónát helyettesíti, hanem ő a műsor nyolcadik műsorvezetője. Legutóbb áprilisban csatlakoztak többen a műsorhoz, akkor Papp Gergely "Pimaszúr",Lakatos Márk, Peller Mariann és Wossala Rozina érkeztek az akkor egy éve újraindult ébresztőshowhoz.

Kiss Ramóna a mai Reggeliben volt látható utoljára egy darabig a műsorban, mivel hamarosan anyai örömök elé néz, így most egy darabig csak heten vezetik a műsort, de ez csak egy ideiglenes állapot.

Fotó:RTL Klub/Sárosi Zoltán

Szólj hozzá

Reggeli Kiss Ramóna RTL klub Szabó Zsófi