2024. már 17.

Kolosi Péter hivatalosan is bejelentette, újra lesz Kalandra Fal az RTL-en

írta: FoA
Kolosi Péter hivatalosan is bejelentette, újra lesz Kalandra Fal az RTL-en

Ezek szerint igaznak bizonyultak korábbi értesüléseink.rtl_abdurchdiewand.jpg

2024-ben visszatér a Kalandra Fal az RTL-re - jelentette be Kolosi Péter a csatorna vezérigazgató-helyettese a SorozatWikinek adott interjújában. 

Ezek szerint igaznak bizonyultak korábbi értesüléseink, miszerint 15 év kihagyás után visszatér a műsor.

Kolosi ugyanakkor azt nem árulta el, hogy kik vezetik majd a műsort, mindössze annyit közölt, hogy nem a Sebestyén Balázs-Vadon Jani duó vezeti majd a műsort.

Újra lesz Álarcos Énekes, a Coolon lesz látható a Való Világ

A vezérigazgató-helyettes azt is bejelentette, hogy három év szünet után visszatér az Álarcos Énekes című showműsor is. További részleteket a műsor indulásával kapcsolatban nem osztott meg.

ae1_215.jpg

Kolosi Péter újabb részleteket árult el a ValóVilág hamarosan induló évadáról is. Elmondta, ezúttal a reality az RTL+-on lesz látható, de lesz majd egy késő esti tévés vetítés is, amit ezúttal az RTL Kettő helyett a Coolon lehet majd nézni. Hozzátette, a VV új szezonja az eddig megszokottnál korábban kerül majd képernyőre, várhatóan nyáron.

Mindemellett bejelentette azt is, hogy a hamarosan érkező The Floor - Csak egy maradhat műsorvezetője Szujó Zoltán lesz.

Az interjúban a fent leírtak mellett azt is elárulta, folytatódnak-e a tavaly rossz eredményt elért műsorok, illetve arra is kitért, hogy mi lesz a Mellékhatás és a Drága Örökösök sorsa. A beszélgetést ide kattintva lehet meghallgatni.

Fotók: RTL

Szólj hozzá

Cool RTL Kolosi Péter Álarcos énekes RTL Kettő Kalandra fal ValóVilág12