2023. dec 11.

A Neveletlen hercegnőt küldi harcba a TV2 a Mi kis falunk ellen karácsonykor (frissítve)

írta: FoA
A Neveletlen hercegnőt küldi harcba a TV2 a Mi kis falunk ellen karácsonykor (frissítve)

Szilveszterkor pedig visszatér a Zsákbamacska is.tv2karacsony.png

Kevin mellett a Neveletlen hercegnőt adja karácsony első és második napján a TV2- tudtuk meg a TVMustra.hu-n elérhető műsorújságból hétfőn.

Ebből többek közt kiderült, hogy karácsony első napján olyan filmek lesznek terítéken, mint a Harmadik Shrek vagy a Megjött apuci 2. Az este két fő filmje pedig - ahogy már fentebb említettük - a Reszkessetek betörők második része és a Neveletlen hercegnő lesz. Így a TV2 az Anne Hathaway főszereplésével készült filmet küldi csatába az RTL-es Mi kis falunk ellen. 

December 26-án is hasonló lesz a kínálat. Délután a Shrek a vége, fuss el véle és az Igazából szerelem lesz terítéken, az esti Tények után pedig a Neveletlen hercegnő 2. és a Reszkessetek betörők 3. érkezik. 

A Neveletlen hercegnő kapcsán érdekesség, hogy 2021-ben ez a film is szerepelt az RTL klub karácsonyi kínálatában. Ők viszont óriásit buktak a két alkotással, ami azóta már a konkurenciához vándorolt. Kíváncsian várjuk, hogy itt hogy szerepel majd.

Marad a Farm, szilveszterkor Zsákbamacska

A két ünnep között idén nem lesz Tények Plusz, a magazin helyett ugyanis - nagy meglepetésre - képernyőn marad a Farm VIP. Ezt szerdától péntekig olyan filmek követik, mint az Ördög prádát visel, az Egyszerűen bonyolult, vagy a Bridget Jones babát vár. December 30-án a Jumanji: vár a dzsungel, valamint az Egynyári barátság című film kerül terítékre.

Szilveszterkor némi megdöbbenésre változtat korábbi taktikáján a csatorna. Az esti Tények és Tények Plusz után ismét lesz Szilveszteri Szerencsekerék, amit ezúttal már nem a Sztárban Sztár leszek - A javából követ, hanem az év elején bemutatott Zsákbamacska különkiadás, amiben az átalakulós show szereplői versenyeztek. További változás, hogy ezúttal már éjfél előtt lezavarja a TV2 a mulatós blokkot a Zenebutik Szilveszterrel, így jópár év után a Himnusz után már egy film, A nagy visszatérők lesz látható.

Frissítés: Szerdán frissült a TVMustra.hu-n elérhető műsorújság, így a fentebb leírtakkal ellentétben a két ünnep között is lesz Tények Plusz, így a Farm VIP csak 19:45-től indul majd, az esti filmek pedig 22:15-re tolódnak. Szilveszterkor pedig 0:05-től még további fél órán keresztül a Zenebutik szilveszter lesz képernyőn.

Fotó: TV2

Szólj hozzá

karácsony Szilveszter TV2 Szerencsekerék Kevin Shrek Reszkessetek betörők Kasza Tibor Neveletlen hercegnő Zsákbamacska Farm VIP karácsony2023 szilveszter2023 Zenebutik szilveszter