Folytatódik a Gólkirályság és a Gyertek át! is az RTL-en és az RTL+-on

Interjút adott az Marketing&Mediának néhány nappal ezelőtt a teljes RTL-vezérkar, Köztük Kolosi Péter is, aki több fontos bejelentést is tett a csatorna több műsorával kapcsolatban. Ezekről részletesen alább lehet olvasni.rtl_gks_digitkieg_hirlevel_fejleckep_1920x1080.jpg

A televíziós szaklap oldalán néhány napja néhány napja rövidített formában megjelent interjúból többek közt kiderült, hogy jövőre második évadával jelentkezik az RTL egyik legújabb sorozata, a Gólkirályság. A januárban debütáló sorozat végig jó nézettséggel futott, így nem véletlen, hogy jön a folytatás.

Kolosi Péter mindemellett azt is elmondta, még tavasszal láthatják a nézők a Tippelj és vidd el! című műsort, melynek műsorvezetőjéről továbbra sem tudunk semmit. 

Az RTL vezérigazgató-helyettese azt is elárulta, nyáron érkezik a Gyertek Át! című late-night show is az RTL+-ra. Kolosi Péter elárulta, nemcsak a játék nézettségével voltak elégedettek a streaming platformon, így hamarosan folytatódhatnak az ide készült, kulturális műsorok is, mint például a Főszerepben.

Az interjúban az RTL programigazgatója azt is kiemelte, annak ellenére, hogy fél éve visszaszorultak a második helyre a nézettségi versenyben, nem búslakodnak. Készülnek több újdonsággal is, ezek egy részét már be is jelentették. A programigazgató hozzátette, nem örültek az őszi eredményeknek, ennek ellenére sikerült megőrizniük 2022-ben a piacvezetőségüket a főműsoridőben.

Azt már mi tesszük hozzá, hogy ez nem lesz olyan könnyű, mint egy évvel ezelőtt. 2023-ban ugyanis a TV2 eddig több mint kétszer annyi esetét nyert meg (64) mint az RTL (20). Persze még csak az év elején járunk, így könnyen lehet, hogy a későbbiekben változik majd a helyzet. 

Kép: RTL Magyarország