2022. okt 26.

Erős Antónia új műsort kap, visszatér a Tehetség első látásra és jön a Konyhafőnök is

írta: ReklámInvázió
Erős Antónia új műsort kap, visszatér a Tehetség első látásra és jön a Konyhafőnök is

Régi-új műsorokkal folytatja az RTL az őszi szezont, melynek második fele most sem hoz komolyabb változásokat, már ami a hétköznap estéket illeti. Lesz azonban egy igazi meglepetés, melyben Erős Antónia jut majd nagy szerephez. Erről és a további változásokról a TOVÁBB után lehet olvasni.

rtl-logo-2022.jpg

November 6-án búcsúzik a képernyőről a Celeb vagyok, ments ki innen!, mellyel jelentősen átalakul a csatorna kínálata - derült ki a csatorna erre a hétre kiadott TV műsorából.

Az első komoly változás november 7-én, hétfő este lesz az RTL-en, ugyanis a Keresztanyu végével ismét bruttó 1 órásra növekszik a Fókusz időtartama, amit este nyolc órától követ majd a Konyhafőnök VIP legújabb szezonja. 

rtl_kfv7_digitkieg_pr_kozlemeny_kepek_01_1920x1080.jpg

A séfek az új évadban sem kivételeznek senkivel: minden egyes sztárnak bizonyítania kell. A 36 versenyzőből néhánynak már a válogató héten szembe kell majd néznie legnagyobb félelmeivel, és kötényt csak az kaphat, aki túl tud lépni a saját korlátain. 

Versenybe száll mások mellett Nagy Zsolt színész, Rubint Rella influencer, az egykori szépségkirálynő, manapság jógaoktató Geszler Dorottya, Járai Máté színész, műsorvezető, Osváth Zsolt online tartalomgyártó, étteremtulajdonos. Megvillantja főzőtudományát Badár Sándor színész, humorista, Dobos Evelin színésznő, Tokár Tamás műsorvezető és Kiss Virág testépítő, fitness modell is.

Mellettük még megküzd a kötényekért és a 10 millióért a Barátok közt Novák Lacija, Tihanyi-Tóth Csaba és az Éjjel-Nappal Budapest szerelmespárja, Lali és Odett is.

Erős Antónia új műsort kap

November 9-én, szerdán a késő esti híradó után, 23:20 perckor kezdődik Erős Antónia új műsora, a Praxis - Az egészség és az igazság nyomában Erős Antóniával. Az új magazin - ami a Házon kívül és a XXI. század után a harmadik RTL-es közéleti műsor lesz - leginkább az egészségüggyel foglalkozik majd.

rtl_erosantonia20902.jpg

"A 21. századi ember egyik legnagyobb kihívása az információs társadalomban való tájékozódás, és az elérhető források közti navigáció. Életünk során számtalan, testi és mentális egészségünkkel kapcsolatos állítással találkozunk, melyek közül soknak nincs valóságalapja, míg mások igaznak bizonyulnak.
Erős Antónia arra tesz kísérletet, hogy segítséget nyújtson ebben a mindannyiunkat érintő problémában azon keresztül, hogy utat mutat az információs labirintusban." - áll a műsor leírásában.

Visszatér Istenes Bence is

November 13-án visszatér a Tehetség első látásra is. Az Istenes Bence által vezetett játékos show nézettsége nem volt korábban túl meggyőző, ezért jogosan vetődött fel a kérdés többekben, vajon visszakerül-e valaha az RTL-re a műsor, melyből egyébként hat rész ment le eddig.

rtl_ka_pr_kozlemeny_kep_1920x1080_1.jpg

Az még kérdés, hogy hány rész van hátra a már korábban rögzített évadból, mindenesetre nem lenne meglepő, ha az X-faktor november 19-i fináléjával együtt elbúcsúzna az RTL-ről a műsor, és helyét sorozatoknak adná át.

Nem sokáig marad érvényben

Hamarosan egyébként az RTL-en újabb változásokra lehet számítani. Ahogy azt már korábban említettük, néhány héten belül kifut az X-faktor 11. évada, mellyel gyökeresen átalakulnak majd a szombat esték, melynek gerincét - a már korábban bejelentett információk szerint - a visszatérő Fókusz Plusz, a Séf, meg a többiek és a Mi kis falunk új részei adják majd.

Fotó: RTL Magyarország/Sárosi Zoltán, RTL Sajtóklub

Szólj hozzá

Erős Antónia RTL X-faktor Konyhafőnök VIP Mi kis falunk Séf meg a többiek Tehetség első látásra