Október 17-én indul a Celeb vagyok, ments ki innen!

Október 17-től indul a Celeb vagyok, ments ki innen! legújabb évada Sebestyén Balázzsal és Vadon Janival az RTL Klubon. A műsorvezető páros a kolumbiai dzsungel mélyén borzolja majd a celebek idegeit.

rtl_cvmi_digitkieg_pr_kozlemeny_kepek_01_1920x1080.jpg

Ismét celebet próbáló kihívásokkal várja a vadon a hírességeket, akik szembenézhetnek legnagyobb félelmükkel is, a legendás műsorvezető párossal, Sebestyén Balázzsal és Vadon Janival, a Celeb vagyok, ments ki innen! legújabb évadában. Azonban a versenyzőkre további megpróbáltatások is várnak; többek között el kell viselniük az éhséget, a kolumbiai dzsungel változatos, ám annál ijesztőbb állatvilágát, az időjárás viszontagságait és nem utolsó sorban egymást, miközben extrém játékokban kell bizonyítaniuk rátermettségüket, vagy éppen megküzdeniük az élelmükért.

Persze a celebek mindennapjait nem csupán Jani és Balázs alakíthatja. Ahogy eddig is, a nézők most is szavazhatnak arról, hogy kinek könnyítik, vagy keserítik meg a dzsungel létét, vagy éppen arról dönthetnek, hogy kimentik-e a hírességet a vadonból, vagy még hagyják, hogy „élvezze” a semmihez sem hasonlítható körülményeket.

rtl_celebvagyok_40463.jpg

Több, mint egy tucat híresség vág neki a nem mindennapi kalandnak. Janicsák Veca énekesnő, Nyári Dia színésznő, Lengyel Ferenc színész és a rapper Curtis már biztosan versenybe száll a Dzsungel Királya, vagy Királynője címért, hamarosan pedig azt is eláruljuk kik azok, akik szintén vállalják a kihívásokat, amelyeket a kolumbiai dzsungel és a műsorvezetők biztosítanak.

Celeb vagyok, ments ki innen! október 17-től minden hétköznap 21:00 órától, hétvégenként 19:00 órától az RTL Klubon. 

Fotó: RTL/Sárosi Zoltán