Jön az új civil Konyhafőnök évad!

A közönségkedvenc zsűrit, Fördős Zét, Rácz Jenőt és Sárközi Ákost hetente legendás sztárok fogják segíteni, akik mindent megtesznek majd, hogy próbára tegyék a versenyzőket! Ráadásul egy – egyelőre rejtélyes – világsztár is érkezik A Konyhafőnökbe, akit ebben a szerepben még nem láthattak a hazai nézők!

rtl_kfc_pr_kozlemeny_kep_1920x1080.jpgA Konyhafőnök (gyártó: Solaz Media) vadonatúj évada a rajongók számára már megszokott casting epizódokkal kezd, ahol – a tavalyi évad után másodszor – Fördős Zé újra csapatot kap! A versenyző-jelöltek először a Válogatóba próbálják befőzni magukat, ahol kiderül, melyik Michelin-csillagos séf csapatába kerülhetnek be.

Idén sem lesz hiány őrült és extrém fazonokból, akik igazán különleges és egzotikus alapanyagokkal készülnek lenyűgözni a zsűri tagjait.

A Konyhafőnök 9. "civil" évada is drámai küzdelmeket, kiborulásokat és nem várt fordulatokat ígér! Most sem lesz könnyű dolga annak, aki versenybe száll A Konyhafőnök címért és az ezzel járó 10 millió forintért – erről a zsűri és a legendák is gondoskodnak!

Az RTL Klubon május 2-től, 20:00 kezdéssel újra a konyháé lesz a főszerep, most egy igazán legendás évaddal készülünk!

Fotó és videó: RTL Magyarország