2021. dec 14.

Új időpontban, a vártnál korábban indul a Cápák között új évada!

írta: ReklámInvázió
Új időpontban, a vártnál korábban indul a Cápák között új évada!

A Cápák között három sikeres évad után 2022. január 2-ától új időpontban, vasárnap esténként új évaddal folytatódik. A Cápák személye változatlan, befektetési kedvük továbbra is töretlen!

rtl_capakkozott_pr_kozlemeny_kep_1920x1080_ferfi.jpg

 A formátum eredeti változata, az angol Dragons’ Den 2005-ben hódította meg a világot, ma már több mint 40 országban látható, hazánkban 2019-ben került először képernyőre. Az RTL Klub üzleti showműsorának Cápái olyan üzletemberek, akik saját pénzüket kockáztatva döntik el, hogy beszállnak-e egy üzletbe, vagy sem. Az elmúlt évadok során ennek köszönhetően több tucat kis-, és középvállalkozás, valamint startup talált befektetőt és üzleti mentort magának. A Cápák között hazai indulása óta a Cápák a műsorban összesen majdnem egymilliárd forintot ígértek oda.

A már jól ismert Cápák új ötletekre harapnak

  • Tomán Szabina, a Toman életmódprogram megalkotója, magyarországi Tomán Diet tulajdonosa. 28 üzlete van Magyarországon, Romániában és Ausztriában és Németországban, 15 ezer embernek segített már módszerével új életet kezdeni;
  • Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország Kft. tulajdonos-elnöke, a PepsiCo termékek forgalmazója, a nemzetközi márkaépítés mestere; befektetőként a legkülönbözőbb szektorban vannak érdekeltségei csaknem 2 milliárd forint értékben.
  • Balogh Péter, az egyik legsikeresebb hazai startup alapítója, Magyarország legaktívabb angyal-befektetője, 2020-ban az Év befektetője-díj nyertese. A startup közösség meghatározó tagja, csapatait nemcsak pénzzel segíti, hanem mentorálja is.
  • Lakatos István, a Bravogroup Holding társalapítója és vezérigazgatója. Folyamatosan új iparágakban terjeszkedik, ahol célja piacvezetővé válni és új tehetségeket felkarolni. Született csapatkapitány, aki a számokra épít.
  • Moldován András, számos vállalat sikeres befektetője, évente 160 ezer sertést hizlal, a Jack’s Burger étteremlánc tulajdonosa. Lifestocker állattenyésztési szoftverét a hazai sertés-és baromfipiac számos jelentős szereplője használja.


A műsor házigazdája továbbra is Kovalcsik Ildikó, azaz Lilu lesz.

Máté Krisztina, a műsor producere:
„Az előző évadban 15 vállalkozóval ráztak kezet a stúdióban a Cápák, ezekhez 326 millió forintnyi befektetést ajánlottak fel. Nagy büszkeség, hogy egyre jobban szeretik a nézők, évadról évadra többen nézik, nemcsak a tévében, hanem az az RTL Most-on is és egyre több fiatal csatlakozik a rajongók táborához. Sőt, olyan történeteket is hallok, hogy az egészen kis gyerekek már nem Gazdálkodj okosant, hanem Cápásat játszanak”.

Varró Szabolcs, az RTL Klub kreatív producere:
„Az eddigi évadokhoz képest sokkal több fiatal vállalkozó és jó ötlettel rendelkező kezdő üzletember jelentkezett. Ők a Cápák között korábbi sikeres vállalkozóit látva döntöttek úgy, hogy megpróbálják sikerre vinni üzleti elképzeléseiket. Ez is bizonyítja, hogy a Cápákhoz érdemes befektetési ajánlattal érkezni! Emellett a már nagy üzleti múlttal rendelkező cégeket is látni lehet majd műsorban. Így a vállalkozások mögött rejlő izgalmas emberi történetek, és sorsfordító pillanatok szemtanúi lehetnek azok, akik velünk tartanak a Cápák között új évadában!”

Cápák között január 2-tól minden vasárnap este 18:50-től az RTL klubon!

Fotó és videó: RTL Magyarország

Szólj hozzá

RTL klub Cápák között