2020. aug 18.

Ezeket nézhetjük augusztus 20-án a TV-ben

írta: PéSza2
Ezeket nézhetjük augusztus 20-án a TV-ben

2020-ban egy kicsit másképp alakul majd államalapító Szent István ünnepe, mely idén újra hosszú hétvégét hoz magával. Augusztus 20-a talán pont ezért hoz magával az eddigiekhez képest jobb kínálatot, mi pedig összeszedtük a nagyobb csatornák műsorainak kínálatát. Alább tehát jönnek az országos csatornák és néhány más csatorna ünnepi műsorai, annyi viszont idén is biztos, hogy többnyire a Duna TV adja a legtöbb ünnepi témájú műsort, és a lelkes nézőknek pedig még a tűzijátékot sem kell kihagynia. Lássuk tehát a TOVÁBB mögött a kínálatot!

oltari_csajok.jpg

A Duna TV 9:30-tól indítja ünnepi műsorfolyamát, melyben először inkább a ismeretterjesztő műsorok kerülnek előtérbe. 13:10-től sokak kedvenc műsora, az Ízőrzők jelentkezik tematikus epizódokkal, egy órával később pedig jön a legendás Szörényi-Bródy rockopera, az István, a király. 

A nemzeti főadó megnyomja az estét is, ugyanis este 7 órától látható a Debreceni Virágkarneválról szóló műsor, melyet fél nyolctól a Híradó követ. Ezután jön a Budavári Palotakoncert első felvonása, amit a korábbiaktól eltérően, 10 perccel korábban kezdődő best of jellegű műsor követ, amelyben az utóbbi évek legszebb tűzijátékait láthatják a nézők 20:50 perctől. 21:20-tól ismét jön majd a Budavári Palotakoncert a második felvonásával.

Az RTL klub az utóbbi években csak filmeket sugárzott a nemzeti ünnepen, idén azonban ez másképp lesz. A reggeli-délelőtti filmözön után az ünnepi hosszú hétvégén is jelentkezik az Elif - A szeret útján, majd jön egy igazi kultikus magyar film, a Meseautó 2000-es, újrafilmesített változata, ez 15:45 perckor kezdődik. Az esti Híradó után jön a Fókusz, amelyet a Konyhafőnök követ. 22:25 perctől a Nemzet Aranya című mozi kerül majd képernyőre.

A TV2 utoljára 2017-ben adott értelmesnek nevezhető programot augusztus 20-án, és az utóbbi években már "bevált" kínálaton idén sem változata a csatorna. A délutáni filmözön után jön este 6-kor a Tények, amit 18:45-től a Tények Plusz követ majd. Ezután egy országos TV permier filmmel igyekszik felvenni a versenyt a csatorna, jön a Pompon klub. 21:40 perctől pedig a Koszorúslányok című mozi zárja az estét a csatornán. 

A nagyobb csatornák kínálata mellett erős felhozatallal készül a Cool TV is, ahol 14:55 perctől jelentkezik a Mi kis falunk, melynek a teljes második évada képernyőre kerül este 23 óráig. Aki lemaradna a maratonról, az újra megnézheti a teljes második évadot szintén a Coolon augusztus 21-én 11 órától.

Szólj hozzá

Duna TV TV2 Augusztus 20. RTL klub