2020. aug 12.

Barátok közt 10.000! - 5. rész

írta: FoA
Barátok közt 10.000! - 5. rész

Történelmi pillanat a magyar televíziózásban, ma jön a Barátok közt 10.000. része!

Jubileumi cikksorozatunk utolsó előtti részében, tegnap a Berényiekkel foglalkoztunk, amelyet ide kattintva meg is tekinthettek. Korábban egyébként kiválasztottuk a sorozat eddigi leg karaktereit, felidéztük a kezdeteket, valamint ki lehetett tölteni egy kvízt is. Ma, sorozatunk utolsó részében a mai, váratlan történésekről fogunk írni. Ma tehát a mai rész fontosabb eseményeiről fogunk beszámolni a TOVÁBB gomb után!

bklogo2020.jpg

Harmath Gergő halála?

Harmath Gergő, vagyis az őt megformáló Pesák Ádám az "új Berényi Miklós" szerepe szerint hasonlít vérszerinti édesapjára, Berényi Zoltánra és nagybátyjára, Berényi Miklósra, ha gátlástalan módszerekről van szó. A történet szerint ugyanis a kft. egyik tulajdonosa bosszút forral Berényi Claudia ellen, ehhez pedig a "piti kis bűnöző" Bartha Zsoltit használta fel, akitől sikerült kicsalnia Berényi Claudia teljes vagyonát. Nos, Claudia és Zsolt nem hagyták ezt szó nélkül, és Zsolt a tőle megszokott módon állt bosszút a fiún. Viszont a mindenre elszánt bűnöző nem sejtette, hogy a fiú barátnőjével, Adéllal sétarepülőzik, amelyen Gergő váratlanul elájul. Hogy mi sül ki ebből, az ma délután, valamint este a Konyhafőnök után kiderül!

Egyébként a Blikk információi szerint állítólag a Gergőt megformáló Pesák Ádám, valamint a barátnőjét alakító Papp Barbara nemrég felmondtak a sorozatnál, ami könnyen azt jelentheti, hogy a mai sétarepülőzés bizony tragikus kimenetelű lesz...

Mit akar Dorka és Eszter?

Nemrég egy vadonatúj szereplő érkezett a sorozatba egy visszatérővel együtt. A Szekeres Dorkát alakító Litauszky Lilla eddig még nem szerepelt a sorozatban, ellenben sorozatbéli unokatestvérével, Brezi Eszterrel, akit Bajor Lili formál meg. A két lány Levente (ő hosszú ideig Eszterrel alkotott egy párt) és Nóra kedvessége miatt költözhetett be Berényi Miklós régóta nem használt lakásába, akik nem kerteltek, hamar "tudatták a nézőkkel", hogy bizony ők kihasználják Leventét és Nórát. Később Dorka közelebbi kapcsolatba került Gigivel és Lucával is, ám azt még továbbra sem tudni hogy kin szeretne bosszút állni a két hölgy (ha egyáltalán ilyen szándékkal érkeztek), mindenesetre eléggé furcsán beszélt Eszter és Dorka munkahelyükön, a bioboltban Gigiről. Hogy mi sül ki belőle, az talán ma kiderül.

Laci képes lenne elrontani egy újabb házasságot? 

Az örök balfék Novák Laci, aki engedett Ildikó zsarolásának, és lefeküdt a nővel, aki pénzt kért a hallgatáséért, majd eltűnt a férfi életéből, természetesen - ahogy az várható volt - nem tudta tartani a száját, és mindent bevallott Gizinek, a feleségének a megcsalással kapcsolatban. Ennek következménye lett, hogy Gizi elköltözött otthonról Ádám egykori lakásába (amelyet Gergő bérelt ki neki). Később hiába próbálta megmenteni házasságát Laci, ez nem sikerült neki, sőt, érveivel inkább csak olajat öntött a tűzre. Nos, ma Laci és Gizi házassága is fordulóponthoz érkezik, hogy pontosan milyen fordulópont is lesz, az maradjon még pár óráig, mindenesetre nem lennénk meglepve, ha kiderülne, hogy Gizi és Laci idővel ismét boldog házasságban élnének tovább. Laci legújabb házasságában egyébként korábban is voltak hullámvölgyek, például akkor, amikor kiderült, hogy a férfi egy nő állítása szerint megcsalta Gizit. Ekkor a feleség ismét az alkoholba fojtotta bánatát, ám később kiderült az igazság, és a pár eddig a kisebb konfliktusokat leszámítva boldogan élt egymás mellett. Hogy így lesz-e ez továbbra is, lehet, hogy ma, de lehet, hogy később, de rövidesen ki fog derülni.

A ma esedékes 10.000. rész amellett, hogy tévétörténeti pillanat, rengeteg izgalmat is tartogat. Alább a jubileumi rész ajánlója tekinthető meg, ma pedig délután 17:05 perckor, valamint 22:05 perckor jön a várva várt tízezredik rész!

 

Cikksorozatunk ezzel véget ért, köszönjük mindenkinek, aki velünk együtt készült a jubileumi részre, reméljük, tetszettek a sorozat további részei is. További Barátok köztös érdekességekről továbbra is olvashattok a Barátok közt Extrák nevű rovatunkban, ide kattintva!

Fotó és videó: RTL klub

Szólj hozzá

Barátok közt Barátok közt 10000