2020. jan 03.

Bréking! Megújulva tér vissza a Survivor 2020-ban!

írta: FoA
Bréking! Megújulva tér vissza a Survivor 2020-ban!

2020-ban visszatér a Survivor! A műsorban ezúttal közismert emberek küzdenek majd meg civil túlélőkkel, és ezúttal ÉNB Joe műsorvezetésével. A TOVÁBB gombra kattintva elolvasható az RTL klub mai sajtóközleménye!

2017-ben-survivor-az-rtl-klubon-verbeli-tulelok-jelentkezeset-varjak_image_7522a8e5c7ed65c66b29088730b0_16-9.png

A Survivor idei évada számos újdonságot kínál a népszerű túlélő show szerelmeseinek. A vállalkozó szellemű versenyzők már jelentkezhetnek a műsor oldalán és a legjobbak hazai hírességekkel mérik össze majd a kitartásukat, teherbíró képességüket, taktikai tudásukat.

Nem csupán az új csapatfelállás az egyetlen változás az idei szériában! A 20 millió forintos fődíjért folyó küzdelem műsorvezetője, az Éjjel-Nappal Budapest kőkemény sztárja Joe lesz, aki nem fogja kímélni sem a civil játékosokat, sem pedig a hírességeket, akiknek ugyanúgy meg kell küzdenie az éghajlat, a szigeten való nomád élet, az éhezés, az élővilág okozta nehézségekkel és az ezekből adódó fizikai és lelki megpróbáltatásokkal. Joe azok jelentkezését várja, akik hisznek magukban, nem rettennek vissza a kihívásoktól és le akarják győzni híres vetélytársaikat!
Ez a Survivor más lesz! 

Jelentkezni ezen a linken keresztül lehet a műsor idei, harmadik évadába.

Fotó:RTL klub

Szólj hozzá

Survivor RTL klub