A TV2 valószínűleg elfelejtette, hogy Havas Henrik is a Mokka műsorvezetője volt

Pénteken ünnepli 20. születésnapját a TV2 reggeli műsora, de néhány műsorvezetőről teljesen megfeledkeztek a készítők.
image_4.png

Pénteken, vagyis szeptember 6-án ünnepli 20. születésnapját a TV2 reggeli műsora, a Mokka. Az alkotók a jubileumra való tekintettel jópár egykori műsorvezetőt is meghívtak az adásba. Tiszteletét tette többek között

  • Demcsák Zsuzsa
  • Kárász Róbert
  • Liptai Claudia
  • Szabó Dóra
  • Csisztu Zsuzsa
  • és Jakupcsek Gabriella is.

Bár a műsor elején a jelenlegi házigazdák hangsúlyozták, igyekeztek a legtöbb ex-műsorvezetőt meghívni, sokan bizony kimaradtak a buliból. Ott van például Havas Henrik, aki az első három évben meghatározó arca volt a műsornak Liptai Claudia mellett. Havast egyébként még a best of összeállításokból is szinte teljesen kihagyták, csak az Anettkával készült botrányos "interjú" visszajátszásakor láthatták az újságírót a nézők.

Hasonlóan járt egyébként még Tatár Csilla, aki a 2010-es években még Kárász Róberttel vezette a Mokkát, illetve Azurák Csaba, Csiszár Jenő és Vujity Tvrtko is.

Hogy miért tartotta jó ötletnek a TV2, hogy az egyik legnézettebb műsorának születésnapi adásából kihagyjon több olyan műsorvezetőt, akik jelentősen hozzájárultak a Mokka sikeréhez, nem tudjuk.

A csatorna egyébként nem először csinál olyat, hogy egyszerűen "elfelejti" egykori műsorvezetőit. Két éve a TV2-25! című show-ból hagyták ki az azóta már elhunyt (és akkor még a DK-ban aktívan politizáló) Vágó Istvánt és Friderikusz Sándort. Mindketten a TV2 első öt évének meghatározó arcai voltak.

A Mokka történetét hamarosan részletesen is felidézzük.

Szöveg: FoA, Kólinger Zsombor
Fotó: TV2 
Kövess minket Facebookon is, ahol további extra tartalmakat találsz.