Május 21-én indul a Drága Örökösök új évada

Előtte pedig a szereplők a The Floorban mérettetik meg magukat.rtl_dov64084_2.jpg

A közönségkedvenc Szappanos család visszatér az RTL-re és ahogy tőlük megszokhattuk nyomozásból, komikus helyzetekből és szerelemből nem lesz hiány.

A Drága örökösök-A visszatérés új epizódjait megelőzően, már május 19-én, pünkösdvasárnap este találkozhatnak a nézők a sorozat szereplőivel, ugyanis a The Floor-Drága örökösök különkiadásában a sorozat színészei mérettetik meg magukat Szujó Zoltán vezetésével. 

A Drága örökösök-A visszatérés (gyártó: Scripted Productions, showrunner: Hámori Barbara) vadonatúj egyben befejező évada pedig május 21-től minden hétköznap este 21:25-től lesz látható az RTL-en.

Az előző évad végén sok elvarratlan száll maradt: Szappanos Tibi Szerbiába utazott, hogy többet tudjon meg az eltűnt Szlávenről, Jolika haláláról és a korona lelőhelyéről. Goran rájött, hogy árulók férkőztek a csapatába, Kata pedig szerette volna kivenni a részét a korona utáni kutatásból, ezért elindult a Róna presszóba Urbán doktorral, ám a bűntanya a szemük láttára repült a levegőbe.

Az új évad számos izgalmas fordulatot hoz majd az ökörapáti lakók és a Szappanos család életébe: elindul a nyomozás a Róna presszóban történt robbanás ügyében, a korona utáni hajszába pedig nem csak a teljes Szappanos család és a helyiek szállnak be, de a fél szerb alvilág, sőt még egy gazdag sejk is.

A tavasz a szerelmet is elhozza Ökörapátiba, ahol felbolydulnak a szívek: Józsi különös meglepetést talál ki szíve választottjának, Subicz szerelme az gömbölyded postáskisasszony felé talán viszonzásra talál, Dani házassága viszont Stefi miatt soha nem látott válságba kerülhet.

Kiszabadul-e valaha Kálmán bácsi a szerbek fogságából? Megtalálják-e valaha a koronát? Ezekre a kérdésekre keresik hőseink a választ és olyan kalandok várnak rájuk, hogy abba talán még a föld is beleremeg.

Drága örökösök – A visszatérés vadonatúj és egyben befejező évada Május 21-től minden hétköznap 21:25-től-tól az RTL-en.