2025-ben is visszatér a Cápák között az RTL-re

Mondjuk látva a nézettségi adatokat, ebben nincs semmi meglepő.cpk_07.png

Még tavasszal folytatódik a kimagasló nézettségi eredményekkel futó hetedik évad, jövőre pedig már biztos, hogy új évaddal jelentkezik az RTL üzleti showműsora.

Ismét a vállalkozások színes palettája mutatkozott be a Cápák között legutóbbi adásában, amelyben hol a látottaktól, hol a hallottaktól állt el a befektetők szava. Játékgép-építő vállalkozást, szállásközvetítő oldalt, online fogászati pácienskezelő rendszert ismerhettek meg a nézők, de egy pesto-készítő vállalkozás és egy fűszergyártó is a befektetők elé lépett. Ez utóbbi vállalkozó ráadásul befektetéssel távozott, így ő is csatlakozott azoknak a kishalaknak a táborához, akik már megszelídítettek egy – vagy akár több – Cápát.

A nézők töretlen érdeklődéssel követik nyomon a hét Cápa kishalakért folytatott csatározását. A 18-49-es kereskedelmi célcsoportban a 25,6%-os közönségarányú, 298 ezres nézőszámú nyolcadik epizód (2024.02.25.) az év eddigi toplistáján az első legnézettebb adásként szerepel. Illetve az évad eddigi összes adása egyértelmű fölénnyel nyerte az idősávját a 18-49-es kereskedelmi célcsoportban, így a 9. epizód is (2024.03.03.) 23,7%-os közönségaránnyal. Továbbá a 2024-es top 10-ben 7 Cápák között adás is megtalálható a 18-49-es korcsoport körében.

A Cápák között hetedik évadát több célcsoport is kiemelt figyelemmel követi. A 18-49 éves felsőfokú iskolai végzettségűek körében 34,9%-os, míg a 18-49 éves streaming előfizetéssel rendelkezők körében 29,8%-os közönségarányt ért el. A 18-49 éves ABC vásárlóerejű nézők körében pedig 27,7% a hetedik évad közönségaránya.

Mindezek tükrében a nézők 2025-ben sem maradnak Cápák között nélkül! Amennyiben a vállalkozó elég bátorságot érez, hogy a Cápák előtt is bemutassa üzletét, a https://rtl.hu/capakkozott/jelentkezz linken jelentkezhet az üzleti showműsor következő évadába.

A Cápák között hetedik évada április 28-án, 19:00-tól folytatódik a 10. epizóddal, amelyben több Cápa is szeretne nagyot harapni a vállalkozásokból.

Fotó: RTL