2024. jan 19.

Ők lesznek a Zsákbamacska új műsorvezetői

írta: Kólinger Zsombor
Ők lesznek a Zsákbamacska új műsorvezetői

Bejelentette a TV2, kik váltják Majkát és Pápai Jocit a TV2 gameshow-jában.

100010798_325x183.jpg

Tavaly év végén egynapos különbséggel érkezett a hír, miszerint Majka és Pápai Joci a jövőben az RTL-en tűnnek fel, ezzel búcsút véve a TV2-től. A nagy kérdés az volt, kik veszik át a helyüket a TV2 egyik legnézetebb műsorában, a Zsákbamacskában, melynek megválaszolására egészen mostanáig kellett várni. Az új műsorvezetők kilétét Pavel Stanchev, a TV2 vezérigazgatója az Indexnek adott interjújában fedte fel. 

Négy új arca lesz ezentúl a Zsákbamacskának

A továbbiakban nem két, hanem négy műsorvezetője lesz a játéknak, akik két-két párt alkotva váltják majd egymást, akik név szerint nem mások, mint Szente Vajk - T. Danny és Marics Peti - Pető Brúnó. Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója korábban említette, a fiatalabb generációkból akarnak műsorvezetőket keresni, hogy a tizen- és huszonéves korosztály is nézze a műsorokat, így e tekintetben nem meglepő ez a döntés.

Marics Peti az utóbbi időben gyakran feltűnt a TV2 képernyőjén, a Sztárban Sztárban, mint versenyző tűnt fel először, aztán zsűritag lett, legutóbb pedig a Dancing with the Stars parkettjén volt látható, csak úgy mint Szente Vajk, aki a DWTS zsűritagjaként látható néhány éve. Szintén a TV2 táncos showjában volt látható T. Danny is, aki Marics Petivel együtt a döntőig menetelt. Pető Brúnó most először lesz látható a csatornán.

Fotó: TV2 Csoport

Szólj hozzá

TV2 Majka Szente Vajk Zsákbamacska Marics Peti