2023. nov 10.

A Meglepetések éjszakájával csábítaná át a TV2 a Sztárbox nézőit

írta: FoA
A Meglepetések éjszakájával csábítaná át a TV2 a Sztárbox nézőit

Felkészül: Marics Peti, Vastag Csaba és Gáspár Laci, és még ki tudja, ki.

347438803_209196312051571_4183222352266521523_n.jpg

Hétfő esti, nézettségi elemzésünkben már előrevetítettük, hogy valószínűleg a TV2 ismét készül valami meglepetéssel a vasárnap estéket illetően. Konkrét információk viszont egészen idáig nem láttak napvilágot a nagy meglepetéseket illetően. Egészen idáig.

Csütörtökön ugyanis a TV2 bejelentette, hogy vasárnap, a Sztárban Sztár leszek! részeként megrendezik a

meglepetések éjszakáját.

Hogy ezalatt mit értenek, nem tudjuk, az viszont biztos, hogy a versenyzők ezúttal híres duettpartnereket kapnak majd. A tenyek.hu-n megjelent írásból kiderül, hogy vasárnap fellép

  • Marics Peti
  • Vastag Csaba
  • és Gáspár Laci is.

Utóbbi két híresség egyébként az utóbbi időben még az RTL-en tűnt fel, Vastag Csaba az idei Nyerő páros második helyezettje lett feleségével, míg Gáspár Laci tavaly őszig számtalan showműsorban tűnt fel, köztük az X-faktorban. Idén viszont nem kapott szereplési lehetőséget a csatornán, így aztán semmi akadálya, hogy feltűnjön a TV2-n is. 

A fentebb már említett cikkből az is kiderült, minden Sztárban Sztár leszekben még versenyző tehetség duettpartnert kap, de hogy pontosan kik érkeznek még a műsorba, és kinek ki lesz a partnere, csak a műsorból derül ki.

Közben egyébként az RTL is készül: vasárnap este 7 órára ismét bekerült a hivatalos TV műsorba a Fókusz különkiadása. Ez viszont csak fél órás lesz, így a tervek szerint 19:30 és 22:50 között a Sztárbox lesz képernyőn.

Ezzel szemben a TV2 még nem jelentett be drasztikus műsorváltozást a hét utolsó napját tekintve. Persze vasárnapig még sok minden történhet.

Fotó: TV2 Csoport

Szólj hozzá

TV2 Sztárban sztár leszek Sztárbox őszi szezon 2023 Őszi tévés szezon 2023