Korábbi Barátok köztös színészekkel (is) jön a Farm VIP új évada

Alig két hét és indul a műsor.

100010995_piros_bejel_w.jpg

Telefon, internet, hűtőszekrény, áram és vezetékes víz – csak néhány alapvető dolog, amivel biztos nem számolhatnak a verseny során a játékosok, akik november 20-tól minden hétköznap este mutatják meg a TV2 nézőinek, mi fán terem a tanyasi munka. A piros és sárga csapat botcsinálta gazdái gondoskodnak a rájuk bízott állatokról, kútból húzzák a vizet, és azon dolgoznak, hogy a különböző termelési feladatokban jól teljesítsenek, az így kapott előnyökkel pedig komfortosabbá tegyék a csapatuk életét. Az erőpróbák és ügyességi versenyek pedig arról döntenek, ki az, aki maradhat a Farmon, és tovább versenyezhet a milliós fődíjért.

Piros színekben az üzletasszony Polgár Tünde, Balogh Edina színésznő, Lissák Laura táncművész és a Séfek séféből megismert Paprika Dorina képviselik az egyáltalán nem gyengébbik nemet, míg a férfierőt Rippel Feri világrekorder artistaművész, Szabó Simon és Sánta László színművészek és a fiatal énekes, Szabyest biztosítják. A sárgák nyolcasának hölgytagjai: a Metal Lady, Bíró Ica, az egykori szépségkirálynő, Kiss Daniella, a gyönyörű modell, Ripli Zsuzsi és Takács Zsuzska, aki most Zámbó Krisztián nélkül száll versenybe. Rékasi Károly színművész, Kótai Mihály ökölvívó világbajnok, Vajda Johnny testépítő, és Lakatos Levente, író-youtuber pedig a sárga csapat férfijai.

A több hetes küzdelem végén kiderül, hogy a korábbi évadok győztesei, Novák Zalán, Fehér Holló és ifj. Schobert Norbert után 2023-ban ki lesz a Farm legjobbja, aki a főnyereménnyel gazdagodhat.

Farm VIP – november 20-tól minden hétköznap, 19:55-től a TV2 műsorán!