2023. okt 08.

Zsugorodó zsűri, szünetelő műsorok, új reality a ValMar-ral - Ezek voltak a hét legfontosabb tévés hírei

írta: Kólinger Zsombor
Zsugorodó zsűri, szünetelő műsorok, új reality a ValMar-ral - Ezek voltak a hét legfontosabb tévés hírei

Eltelt egy újabb hét, ismét ideje átvenni, mi történt az elmúlt hét napban a tévék háza tájékán.

Sírva fakadt a Cápák között stúdiójában a magyar MLM kiralyfi: így is  milliókat kaszált

Folytatódik a Cápák között

Nagy meglepetésre már idén szeptember elején új részekkel tért vissza az RTL üzleti realityje, a Cápák között. Most azonban kiderült, nem marad sokáig képernyőn a műsor, az RTL ugyanis mától, vagyis vasárnaptól szünetre küldi a showt. Helyette két vasárnapon keresztül a The Voice lesz látható.

Jó hír viszont, hogy nem a rossz nézettség miatt küldi szünetre a Cápákat az RTL, a következő évadba ugyanis már elindult a jelentkezés. Azt viszont még nem tudjuk, hogy mikor is kerül majd képernyőre újra az RTL idei őszének egyik legsikeresebb műsora.

Befejeződik a Mi kis falunk őszi szezonja

De nemcsak a Cápák között búcsúzik majd a képernyőről, jövő hét végén pihenőre küldi az RTL A Mi kis falunk nemrég indult évadát is. Aggodalomra viszont nincs ok, valószínűleg a jövő évben folytatódik a most félbehagyott etap. Az RTL évek óta tartó gyakorlata alapján ugyanis az évadokat két részre bontják, valószínűleg most is valami hasonló történt.

mikisfalunk_0098.JPG

Dokumentumsorozat készül a ValMar-ról 

A héten zajlott az Internet Hungary konferencia, ahol a TV2 Csoport bejelentette, még idén képernyőre tűz egy hat részes sorozatot arról, hogyan készül a népszerű duó, a ValMar a fellépésekre. A hírről elsőként beszámoló Media1 azt is közölte, a reality-ből az is kiderül, hogyan telnek a srácok mindennapjai. A műsor neve "ValMar - A film" lesz, amit először a csatorna online platformján, majd a tévében is bemutatnak.

Szünetre megy a Mutasd a hangod!

Szintén a TV2 háza tájáról érkező hír, miszerint a szeptember elején indult Mutasd a hangod! című műsor négy adás után szünetre megy. Az éneklős show eredetileg vasárnap a Sztárban Sztár leszek! után került képernyőre, azonban az RTL Mi kis falunk válaszára viszontválaszt adtak ennek a műsornak képében, mely jó döntésnek bizonyult. A pajkaszegiek ugyanis rendre kikapnak a tippelős-zenélős műsortól.

mutasdahangod_hatter.jpg

Azonban ezen a héten szombaton már az Ázsia Expressz idei évadának bemutatkozó adása volt látható, jövő héten pedig indul a Dancing with the Stars, vagyis ez a műsor is hosszabb szünetre vonul. A Sztárban Sztár leszek! pedig élő adásokkal jelentkezik ettől a hétől kezdve, mely hosszúsága miatt kizárja, hogy utána még egy órás saját gyártású műsort adjanak.

Három zsűritagja lesz idén a Dancing with the Starsnak

És ha már Dancing with the Stars, néhány hete derült ki, hogy Bereczki Zoltán kiszáll a zsűrizésből, sokáig kérdéses volt, ki veheti át a helyét. Kiderült azonban, nem találtak olyan személyt, aki pótolni tudná őt, így a Blikk információi szerint hárman foglalnak csak helyet idén az ítészek között. Közülük Ördög Nóra az egyedüli, aki a műsor kezdete óta a zsűri tagja. 

A TV2 a lapnak az értesülés kapcsán annyit írt, a jövő szombati, első adásban derül csak ki, hogy kik pontozzák idén a versenyzőket.

dwtshuns1e1-7_1.png

Fotók: RTL Sajtóklub, TV2 Csoport

Szólj hozzá

TV2 RTL Dancing with the Stars Mi kis falunk Cápák között Hírek a hétvégére Mutasd a hangod ValMar