2023. sze 07.

Bereczki Zoltán kiszáll a Dancing with the Starsból, mert nem szóltak neki időben

írta: Kólinger Zsombor
Bereczki Zoltán kiszáll a Dancing with the Starsból, mert nem szóltak neki időben

Az, hogy ki lehet az új tag, még nem derült ki. De az is lehet, hogy nem is lesz senki.

A harmadik évadban Bereczki Zoltán, Ördög Nóra, Szente Vajk és Jurinics Tamás ítélkeztek. A negyedikben ez nem így lesz /Fotó: Fuszek Gábor

Ahogy arról már kedden beszámoltunk, bejelentették, kik lesznek a TV2 táncos showjának, a Dancing with the Starsnak az idei szereplői. A műsor idén a negyedik évaddal jelentkezik és a negyedik zsűrifelállással - ugyanis nem telt el év úgy, hogy ne cseréltek volna le egy vagy több tagot.

Most pedig úgy néz ki, az "átok" most sem tör meg.

A Blikk információi szerint ugyanis Bereczki Zoltán két évad után búcsút int a műsornak. Ennek oka nagyon egyszerű: a lap informátora szerint azért távozik a műsorból, mert nem szóltak neki időben, mire viszont a szerződéskötésre került volna a sor, az énekes naptára betelt. A bennfentes azt is elmondta, van olyan híresség, aki hasonló okok miatt nem tudta vállalni végül a showt.

 Arra a kérdésre, hogy most mi lesz, az informátor azt mondta, "Nagy erőkkel keresik a negyedik embert, de azt hallottam, hogy a készítők fejében az is felmerült, hogy maradjon a zsűri háromtagú, ha záros határidőn belül nem találnak rá az ideális jelöltre."

A bulvárlap kereste a TV2 sajtóosztályát is, akik azt válaszolták, hamarosan bejelentik az ítészeket.

Minden évben volt csere

Sokan emlékezhetnek, hogy a műsor első évadában Ördög Nóra, Kováts Gergely Csanád és Molnár Andrea táncművészek, valamint Schiffer Miklós divatszakértő ítélkeztek a versenyzők felett. Utóbbi egy év után mégis távozott a műsorból, mert  összekapott a show "csillagának számító" Gabriela Spaniccal. 

Az ő helyére érkezett a most távozó énekes, de az így létrejött felállás sem bizonyult tartósnak. A legutóbbi évadban ugyanis dobták a gárdából Molnár Andreát és Kováts Gergely Csanádot is, az ő helyükre érkezett Szente Vajk és Juronics Tamás. 

Egyelőre úgy néz ki tehát, hogy ők - és persze Ördög Nóra is - a helyükön maradnak, de ezek után nem lepődnénk meg egy újabb fricskán sem.

Fotó: TV2 Csoport

 

Szólj hozzá

változás zsűri Bereczki Zoltán Ördög Nóra TV2 Dancing with the Stars