2023. aug 05.

A manipulált török sorozat, a bukó Celebrandi, és az új Álommeló - ez történt a héten

írta: Kólinger Zsombor
A manipulált török sorozat, a bukó Celebrandi, és az új Álommeló - ez történt a héten

Ismét eltelt egy hét, a hírek pedig nem állnak le. Az augusztusi uborkaszezont megtörve rengeteg váratlan meglepetés és néhány bejelentés is történt a héten. A Viasat3 őszi újdonságai mellett a TV2 egy nagy felháborodást okozó vágással, az RTL pedig két bejelentéssel ízesítette meg augusztus első hetét. A TOVÁBB gombra kattintva ezeket szemlézzük.a-sors-utvesztoi-tv2.jpg

Levágták az "A sors útvesztői" befejező részének végét

Ismét eltelt egy hét a tévés piacon, amely múlt héten egy igencsak fura jelenetet tartogatott. A TV2 ugyanis a múlt csütörtökön befejezett "A sors útvesztői" című török sorozatot úgy vetítette, hogy a megtartott esküvő után véget ért a széria. Az eredeti, török verzióban viszont a főhősnő meghal - írta elsőként a Média Klub nevű Facebook-oldal.

A befejezés után nagy botrány alakult ki, amire a TV2 a Media1-nek úgy reagált, "programstratégiai okokból", a másnap indult Aranyifjú miatt döntöttek úgy, másképp fejezik be a sorozatot. Az viszont nem teljesen érthető, mi a kettő közötti összefüggés, azonban hozzátették, a hamarosan induló TV2 Klubon a teljes részt láthatják a nézők.

A Celebrandi sem valami erős

Ahogy arról a múlt héten már beszámoltunk, elindult az RTL-es Celebrandi. A hétfőn megjelent nézettségi adatok pedig teljesen alátámasztják a nézők negatív véleményét. A randizós reality hétfőn közepesen indított, majd kedden, szerdán gyengén teljesített, aztán a hét végére nagyon gyengén. A műsor 18-49-ben a 10%-os közönségarányt sem érte el, a Szerencsekerék ismétlését minden este többen nézték.

rtl_cr_digitkieg_pr_kozlemeny_kepek_01_1920x1080_fiu.jpg

Folytatódik a Magnum

Az RTL-nél maradva, a hónap közepén érkezik a Magnum, mely sorozat esetében korábban arról szóltak a hírek, hogy az 5. és a 6. szezont is berendelték, azonban végül kiderült, hogy a 20 részes 5. évadot választották ketté. Ebből 10 részt már levetítettek, vagyis még ugyanennyi epizód maradt hátra. A történetet lezáró maradék 10 részt augusztus 14-étől az RTL adja le, minden hétköznap a késő esti Híradó után.

magnum-5_evad-rtl.jpg

Újra jön az Álommeló is

Augusztus 2-től lehet jelentkezni Az álommeló második évadába, ugyanis Balogh Levente újra keresi elnöki asszisztensét.

Az RTL nagysikerű üzleti realityje, Az álommeló (Gyártó: UFA Magyarország Kft.) második évadához érkezett, amelyben Balogh Levente üzletember ismét elnöki asszisztensét keresi. Az első évad győztese Keserű Balázs lett, aki sikert sikerre halmozott és pár hónap alatt bizonyította rátermettségét Balogh Levente számára. Az előléptetésre pedig nem is kellett sokáig várnia, mert hamarosan Levente az egyik cégének élére őt nevezi ki ügyvezető igazgatónak, sőt egyik cégében részesedést is kap, ami azt bizonyítja, hogy akiben az üzletember látja a kitartást, a tehetséget és az elszántságot, arra lépésről lépésre újabb nagyszerű lehetőségek várnak. A megüresedett elnöki asszisztens pozíció pedig ismét nyitva áll a jelentkezők előtt.

Ahogy az az első évadban már látható volt, a jelölteknek adásról-adásra a munkakörhöz kapcsolódó feladatokat kell majd elvégezniük, hogy ezzel is bizonyítsák rátermettségüket a pozícióra.
A tét ismét hatalmas, ugyanis, akit a műsor végén Levente kiválaszt, elnyeri az álommelót, ami bruttó 3 millió forintos fizetéssel, felső középkategóriás céges autóval, laptoppal és cafeteriával jár majd - közölte az RTL csütörtök este.

Ezzel heti hírösszefoglalónk végére értünk. Az biztosan elmondható, hogy az elmúlt hetekhez képest egy sokkal mozgalmasabbat hagyhatunk a hátunk mögött, az elkövetkező napokban pedig valószínűleg az is kiderül, milyen újdonságok, bejelentések várhatók, melyekről szintén beszámolunk. Érdemes tehát addig is követni a ReklámInváziót.

Fotók és videó: RTL Magyarország, TV2 Csoport

Szólj hozzá

TV2 RTL Álommeló Celebrandi Hírek a hétvégére Fix TV A sors útvesztői