2023. júl 29.

Ők boxolhatnak a Sztárboxban? - Ez (is) történt a héten

írta: Kólinger Zsombor
Ők boxolhatnak a Sztárboxban? - Ez (is) történt a héten

Hiába a nyár és az uborkaszezon, hírek mindig vannak. Nincs ez másképp a tévés világban sem, alig másfél hónappal az őszi szezon előtt csepegtetve, de folyamatosan kapjuk az információkat a különböző műsorokkal kapcsolatban. Nem volt ez másképp ezen a héten sem. Alább ezeket szemlézzük.

vlcsnap-2023-01-22-19h16m03s044.png

Véget ért a Hegyi doktor

A TV2-n egyetlen, premiernek tekinthető esti műsora is véget ért pénteken. A Hegyi doktor újra rendel 16. évada a tervezettnél egy héttel korábban fejeződik be, habár a nézők "kérése" nem a korábbi évadkezdés volt, hanem az, hogy a Szerencsekerék sávjában adják a sorozatot. A német sorozat helyére a Drágám, add az életed! ismétlése jön, ezzel tehát jövő héttől kizárólag ismétlésekből áll a majd TV2 főműsorideje.

a_hegyi_doktor_ujra_rendel_tv2_s15.jpg

Nagy kérdés, hogy ez elég lesz-e a nézettségi versenyben, az RTL ugyanis jelenleg premier tartalommal látja el nézőit. Bár a Celebrandi a kommenteket - és a tartalmat - nézve nem nyerte el a közönség tetszését, így valószínű, hogy nincs mitől félnie a jelenleg magabiztosan piacvezető TV2-nek.

Új arc a Tényekben

Történnek az események a TV2 háza táján is. Még a Media1 számolt be róla néhány héttel ezelőtt, hogy titokban távozott a Tények egyik műsorvezetője, Szebeni István. Most az is kiderült, ezúttal nem egy, korábban a köztévén (vagy egyéb jobboldali (?) hírcsatornán) látott arc érkezik a csatornához.

varga_attila_tv2_tenyek_reggel_1.jpg

Varga Attila mindezidáig csak a stáblistán szerepelt, a Tények felelős szerkesztőjeként hat éve dolgozik a csatornánál, mostantól viszont ő vezeti majd a TV2 hírműsorának reggeli, illetve déli kiadását. Így a csatorna - csakúgy, mint néhány hónapja az RTL - a háttéremberekből csinál híradós arcokat. Azt, hogy a későbbiekben is lehetnek-e híradósok a riporterekből a TV2-nél is, még nem tudni.

Ők boxolnak majd a Sztárboxban?

Még januárban jelentették be, hogy 2023 őszén visszatér a Sztárbox. Bár az RTL akkor azt ígérte, hamarosan bejelentik a szereplők, a műsorvezetők és a kommentátorok névsorát, erre a mai napig nem került sor.

A műsor előkészületei viszont folyamatosan zajlanak, a sztárok pedig minden bizonnyal elkezdhették a felkészülést is. Legalábbis erről tanúskodik több, RTL-hez közeli arc Instagramra feltöltött képe vagy videója. A ReklámInvázió vette észre, hogy az utóbbi napokban Istenes Bence és Rácz Jenő is töltött fel boxxal (vagy edzőteremmel) kapcsolatos képet vagy videót közösségi oldalára.

aa_3.jpg

Persze ez még nem jelent semmit, ha viszont azt vesszük, hogy már a műsor bejelentése után a Blikk arról írt, hogy a kiszemeltek között lehet Istenes Bence, akkor valószínűleg megvan az első olyan név, aki biztosan szerepelhet a műsorban. Az ellenfelekről sokat viszont még mindig nem tudunk, bár a Voice műsorvezetőjét már korábban "szóba hozták" Vajtó Lajossal, akivel 2019-ben, a Nyerő páros villájában alakult ki konfliktusa Istenesnek.

Az igazság mindenesetre hamarosan kiderül.

Fotók: RTL, TV2 Csoport

Szólj hozzá

TV2 Tények Istenes Bence Varga Attila Sztárbox A hegyi doktor újra rendel