2023. jún 21.

Fanatikus tévézőket keres új műsorába az RTL

írta: Szerencsekerék
Fanatikus tévézőket keres új műsorába az RTL

Az RTL a honlapján hirdet egy elég rejtélyes műsort, melynek reklámjában azokat a nézőket szólítja meg, akik egyfolytában tévét néznek, és mindenről megvan a véleményük.

rtl-logo-2022.jpg

Az RTL weboldalán megjelent hirdetés szerint olyan embereket várnak az új műsorba, akik egyfolytában tévét néznek, és nemcsak kommentben, hanem személyesen is elmondanák azt, hogy hogyan kéne tévét csinálni. 

"Olyan párokat, családokat, baráti közösségeket keresünk, akik szívesen néznek együtt tévét, van véleményük mindenről és mindenkiről, és ezt nem is félnek elmondani."

- írják.

Mint kiderült, a műsort a Hámori Barbara nevéhez köthető Scripted Productions készíti. Nevükhöz fűződik például az összes Keresztanyu-évad, illetve a Drága Örökösök legújabb felvonása is. Így aztán furcsának tűnhet, hogy a gyártó most egy reality/vetélkedő készítését vállalta magára, ha viszont hozzátesszük, hogy nemrég a TV2 gameshowinak producere, Bányai Gábor a cég játék- és szórakoztató műsorok divíziójának vezetője lett, nem tűnhet meglepőnek a dolog.

Külföldön óriási siker

Az itthon még viszonylag titkolt formátum külföldön már hosszú évek óta képernyőn van. A Channel4 Gogglebox című műsora ugyanis 2013-ban indult és jelenleg a 21. évadánál tart. A realtiyműsor az ottani leírások szerint "áttöri a dimenziók határait", mivel nem egy kitalált helyszínen játszódik. Tehát a tévénézők is végignézhetik azokat a tévéműsorokat, amiket a sorozatban is láthattak a szereplők. Felfoghatjuk ezt egy modern Szomszédoknak is, mivel a családok a tévé előtt a világ eseményeit is megtárgyalhatják, emberekről mondhatnak véleményt, ezáltal egy esetleges szimpátia is kialakulhat a nézőben a családokról.

A műsor címét még nem lehet tudni, ám a nemzetközi változatoknak gyakran szerepel a címében a kanapé szó, szóval simán lehet, hogy nálunk is benne lesz a címben. Erre persze majd a későbbiekben visszatérünk még.

A műsor felhívását itt lehet megtekinteni:

Fotó: RTL

Szólj hozzá

RTL Jelentkezés Reality Új műsor Gogglebox Scripted Productions