2022. nov 02.

Indul a Való Világ, megújul az RTL II

írta: FoA
Indul a Való Világ, megújul az RTL II

November 20-án beköltöznek a villalakók a ValóVilág villájába, immáron a 11. alkalommal, de nemcsak ez lesz az egyetlen újdonság ezen az estén.

thumbnail_vv_jatszma_bb.jpg

Elszánt szereplők lépnek újfent a Nagy Testvér birodalmába, hogy számtalan kihívással és fantasztikus izgalommal teli játék végén egyvalaki elmondhassa magáról: “Én vagyok az, aki mindent visz!”

Több hónap a villa falai közt, számtalan Párbaj, egy, mindent eldöntő Finálé. Ezek állnak egyelőre a 36 millió forintos fődíj és a mindenkit maga mögé utasító nyertes közé.

A ValóVilág11 (gyártó: Paprika Studios) játékosainak sorsa ismét a nézők kezében lesz mindvégig, hisz, ha valaki önszántából fel nem adja a játékot, akkor a Kiszavazó show-k alatt a nézők szimpátiájáért kell megküzdenie, hogy ő lehessen az, aki nem az utcára vezető ajtón távozik majd a stúdióból. A nézők ráadásul maguk is irányíthatják az eseményeket, hiszen több játék és próbatétel a nézői szavazások segítségével kerül kiválasztásra.

A ValóVilág11 játékosainak a legkülönfélébb feladatok során kell a legjobb eredményt elérniük, valamint mindennapi létük során megmutatva magukat a legkedveltebbé válniuk és nem utolsó sorban kitartani végig, mert itt valóban a Lét a Tét. Lesz itt ármány, dráma, feszültség, féltett titkok látnak napvilágot és borítékolhatóak a nagy egymásba gabalyodások is.

Úgyhogy csak az nézze, aki bírja a játszmákat, a titkokat és a drámát az esti összefoglalók és az élő show-k során, ahol Nádai Anikó és Puskás Peti várja a nézőket - áll az RTL mai sajtóközleményében.

A bejelentés több szempontból is érdekes, például azért, mert nem tudni, hogy ki lesz az előbb említett BeleValóVilág házigazdája/háziasszonya, így továbbra is kérdéses, hogy Gáspár Győző visszatér-e a műsorba. Emellett azért is fontos a realtiy indulása, mert a korábbi bejelentések szerint ezzel tíz év után elbúcsúzik az RTL II elnevezés, és a csatorna - vélhetően az esti Való Világ indulásával - új arculatot és nevet kap, amit ettől kezdve RTL KETTŐ-nek hívnak majd.

November 20-án a Beköltöző Show 21:00 órakor, összefoglaló minden este 22:00 órakor, BeleValóVilág 23:00 órától az RTL KETTŐN!

Fotó: RTL Sajtóklub

Szólj hozzá

RTL II RTL Kettő ValóVilág11