2022. aug 15.

Indul az új X-faktor, a Tehetség első látásra és a Házasodna a Gazda új évada

írta: ReklámInvázió
Indul az új X-faktor, a Tehetség első látásra és a Házasodna a Gazda új évada

Két nagyszabású, és egy napi műsorral indítja a 2022-es őszt az RTL klub. Augusztus 29-től a Házasodna a gazda ötödik évada veszi kezdetét, ami szeptember 3-án az X-faktor, 4-én este pedig az új show, a Tehetség első látásra követ majd. További részletek alább a csatorna közleményeiből. 

x-faktor-logo-2019.jpg

Augusztus 29-től az RTL Klubon a Házasodna a gazda társkereső realityben négy gazda párkeresését követhetik nyomon a nézők. Vera, Alfonz, Péter és Zsolt gazda végre találkozhatnak azokkal a társra vágyó jelentkezőkkel, akik szeretnének velük megismerkedni. A műsor idén is minden hétköznap este lesz látható, így napi rendszerességgel követhetik nyomon a nézők a szerelmi szálak alakulását.

Az első adásokban, a rapid randik láthatóak majd. A gazdák ismét saját birtokukon fogadják a levelek alapján kiválasztott hölgyeket és urakat. A szingli párkeresők tehát egyből megtapasztalhatják a vidéki élet különleges miliőjét. A kiválasztottak pedig az első találkozást követően ott is maradhatnak a gazdánál. Az idei évadban az erdélyi Alfonz gazda is vállalkozott arra, hogy kamerák előtt keressen párt, így a műsor idén ismét határokon átívelő lesz.

rtl_hg_pr_kozlemeny_kep_1920x1080_no.jpg

A műsorvezető, Nádai Anikó, igyekszik hasznos tanácsokkal és útmutatással ellátni a gazdasszonyt és gazdákat a párkeresés útvesztőjében. A műsor minden hétköznap este 21:10-től lesz látható, a Keresztanyu után.

Szeptember 3-án szombat 20 órakkor elstartol az X-Faktor 2022-es évada. Herceg Erika, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti a mentorszékbe ülnek, hogy kiválasszák, kik jussanak idén a táborba, majd a mentorházba onnan pedig az élő showba. 2022-ben is rengetegen jelentkeztek és vállalkoztak arra, hogy a mentorok előtt bizonyítsák a tehetségüket. Az énekesek és zenekarok pedig mindent meg is tesznek azért, hogy elkápráztassák a mentorokat.

szg_1101.jpg

Herceg Erika sokszor a könnyeivel és mentortársaival küzd majd, Gáspár Laci idén sem rejti véka alá a véleményét, ha a jó vagy éppen rossz produkciókat kell értékelnie, Puskás Petit nehéz döntések elé állítják a versenyzők, ByeAlex idén az új szabályrendszernek köszönhetően sok izgalmat ígér. Miller Dávid az X-Faktor 2022 műsorvezetője a színpad mögött faggatja a boldog vagy éppen csalódott jelentkezőket. A válogatók után pedig érkezik majd a Tábor és a Mentorház, így szombaton este az X-Faktoré lesz a főszerep RTL Klubon.

Az X-Faktor adásait majd az X-Stage kíséri, Odettel és Lalival, akik a forgatásokon a színfalak mögött faggatják a versenyzőket és a mentorokat, emellett pedig számos extra tartalommal jelentkeznek az RTL Most-on, az X-Faktor adások után.

A világszerte nagy sikerrel bemutatott Game of Talents – Tehetség első látásra Magyarországra érkezik. A nagyszabású game show szeptember 4-től, 19 órától indul az RTL Klub műsorán.

A vadonatúj, szórakoztató szuperprodukcióban egyszerre van jelen a showműsorok szemkápráztató látványvilága és a game show-k izgalma. Elképesztő tehetségek mutathatják meg magukat, miközben a stúdióban komoly pénznyeremény, 10 millió forint a tét!

rtl_ka_pr_kozlemeny_kep_1920x1080_1.jpg

A Tehetség első látásra című produkcióban – Istenes Bence műsorvezetésével - adásonként két pár játszik egymás ellen, ahol a párok egyik tagja egy híresség, miközben a színpadra ismeretlen személyek érkeznek, akikről ki kell találni, hogy miben lehetnek tehetségesek (például: szabadulóművész, akrobata, késdobáló, tűznyelő, táncos, mesemondó, jazz gitáros).

A játékosok - és a nézők is - kisfilmekben elrejtett nyomok alapján találgatnak, vajon mi lehet az ismeretlen, civil ruhás személy tehetsége? Amikor eltűnik a fal, elkezdődik egy látványos előadás, ezzel egy időben a pár számára kiderül, jól tippeltek-e. A jó tippekkel a játékosok minden körben pénzt gyűjthetnek a nyereményalapjukba, de ha tévednek, ellenfelük kapja meg az összeget. A tehetségek pedig nagyközönség előtt mutathatják be elképesztő tudásukat!  

Fotók: RTL Magyarország

Szólj hozzá

X-faktor Istenes Bence Miller Dávid Házasodna a Gazda! Tehetség első látásra Őszi tévés szezon 2022