2022. júl 30.

Kétszer is változik a TV2 műsorrendje a közeljövőben

írta: Szerencsekerék
Kétszer is változik a TV2 műsorrendje a közeljövőben

Hamarosan elindul a TV2-n is az első, őszre tervezett műsor, a Város vs vidék, de hogy addig se maradjunk változtatás nélkül, a csatorna gondoskodik róla, hogy gyakorlatilag a következő két hétben tök más műsorokat nézhessünk náluk. További részletek a változásokról a TOVÁBB után!

korhataros-szerelem.jpg

Július 29-én véget ért a Ninja Warrior ismétlése, és hétfőtől a Rejtélyek az alpokban című krimisorozatot tűzik képernyőre, onnan folytatják ahol abbahagyták tavaly nyáron (2. évad 3. része). Utána 22:25-kor a Korhatáros szerelem című magyar sorozatot láthatják a nézők újra, mely 2017-ben indult, és sikeres sorozattá vált.

A változtatások okát pontosan nem tudni, de nem okozna nagy meglepetést, ha mindet nem a gyenge nézettség miatt történt volna meg, miután az RTL klub ettől a héttől nagyon erős kínálattal már beindította az őszi szezonját.

Augusztus 8-án érkezik a Város vs Vidék című vadonatúj vetélkedő, mely a Pénzt vagy éveket!-et váltja. A műsorban városi és vidéki csapatok küzdenek meg egymással, a műsorvezetők Till Attila és Gáspár Zsolt lesznek.

varos-vs-videk.jpg

A műsorban a csapatok különböző versenyszámokban mérkőznek meg egymással: lesz kvíz, ügyességi és gyorsasági feladat, amik mindig a másik fél hétköznapjaival, szokásaival, életmódjával kapcsolatosak. A nyertes csapat 1 millió, 3 millió, vagy a főnyeremény esetén 10 millió forinttal gazdagabban térhet haza. A háromfős városi, illetve vidéki csapatokban lesznek családtagok, baráti társaságok és kollégák is.

Így aztán a TV2 népszerű műsorainak szereplői is csapatot alkotnak: jön A Nagy Ő három csinos szereplője, de lesznek Exatlon-versenyzők is, és a Sztárban Sztár leszek! felfedezettjei is versenybe szállnak majd. A Dancing with the Stars táncosai és a Zámbó család is verseng a 10 milliós főnyereményért. 

Fotók: TV2 Csoport

Szólj hozzá

TV2 Műsorváltozás Város vs Vidék