2022. júl 25.

Ma indul az utolsó Keresztanyu évad

írta: ReklámInvázió
Ma indul az utolsó Keresztanyu évad

Mától rákapcsol az RTL klub, és elkezdi az őszi szezont, pontosabban ma indul az első olyan műsor, ami valószínűleg majd az év utolsó negyedében búcsúzik majd a képernyőről, valószínűleg végleg. 

rtl_ka_pr_kozlemeny_kep_1920x1080.jpg

Persze az, hogy indul az ősz, az ma - a nyár közepén, tikkasztó hőségben - egészen irreálisan hangzik, de ami tény az tény: 2019 óta az RTL folyamatosan kitolja az őszi műsorok indításának időpontját, ami arra biztosan jó, hogy ne lehessen megmondani hogy mikortól van ubrokaszezon és mikortól nincs.

Ami azonban már biztos - új évad ide-oda - ez az utolsó felvonás, legalábbis a Keresztanyuból. A csatorna nagy izgalmakat ígér a záró etapra, így minden megválaszolatlan kérdés végére pont kerül majd. Az előzetes szerint a negyedik évadban 

  • Marozsán és Róza mama kapcsolata megbicsaklik
  • Pálinkás Gyurka körül egyre jobban bonyolódnak az események
  • Babosék a Békás tóban egy hullát találnak
  • A makkosszállásiak nagy esemény előtt állnak, amire még az érsek is ellátogat
  • Laura és Zozó az érzelmeikkel küzdenek
  • Kiderül, hogy alakul Gina és Tivadar házassága
  • Huba pedig zavaros családi események sűrűjébe találja magát

Szóval lesz miért izgulni majd minden este.

Az, hogy milyen hosszú lesz az évad, egyelőre nem tudni, de ha a korábbiakból indulunk ki, valószínűleg október közepén kiderülhet, ki lesz Makkosszállás új polgármestere, és hogy mi lesz a csempészhálózat sorsa.

Hogy mennyire jön be a nyári szabadásgolások és nyaralások közepette a mostani, rekordkorai indítás, az valószínűleg már a napokban kiderülhet.

Keresztanyu mától minden hétköznap 20:10 perctől az RTL klubon.

Az őszi műsorokat összegző - és folyamatosan frissülő - cikkünk ide kattintva megtalálható, amiben említettük a ezt a sorozatot is.

Fotó és videó: RTL Magyarország

Szólj hozzá

RTL klub Keresztanyu Őszi tévés szezon 2022