2021. aug 12.

Augusztus 30-án indul a hibrid Survivor

írta: ReklámInvázió
Augusztus 30-án indul a hibrid Survivor

Nézz szembe az ismeretlennel! Nézz szembe a hírnévvel! Nézz szembe önmagaddal! A Survivor augusztus 30-án induló legújabb évadában minderre lehetősége lesz az embert próbáló viadal során egymással összecsapó celeb és civil csapat tagjainak. A helyzetek még kiélezettebbek, a feszültség tapintható a mindenre elszánt csapatok között.
2017-ben-survivor-az-rtl-klubon-verbeli-tulelok-jelentkezeset-varjak_image_7522a8e5c7ed65c66b29088730b0_16-9_masolata.png

Augusztus 30-tól minden hétköznap este 21:20 órától az RTL Klubon látható a világszerte az egyik legkeményebb realitynek tartott, a kétszeres Televíziós Újságírók díjas Survivor (Gyártó: Paprika Studios). A hazai szériában idén először hírességek és civil játékosok küzdenek meg egymással és teszik próbára fizikai és mentális tűrőképességüket. A civilek celebeket akarnak reggelizni, a celebek pedig égnek a vágytól, hogy bizonyítsák: rágós falatok. A valóságshow műsorvezetője, az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Joe nem kivételez senkivel, nincs egyéni bánásmód, itt a hírnév nem számít, csak az, hogy ki az igazi túlélő.

Az már kiderült, hogy kik azok a celebek, akik a Dominikán forgatott realityben megküzdenek a 20 millió forintos fődíjért és a Túlélő címért. Járai Máté Jászai Mari-díjas színész, a Reggeli házigazdája, Nagy Alex, a Barátok köztből is ismert színésznő, Kabát Péter válogatott labdarúgó, a Nyerő Párosból is ismert médiaszemélyiség, Catherine Dederick rapper, énekesnő, Filipánics Bálint, az Éjjel-Nappal Budapest és a ValóVilág 10 sztárja, Széphalmi Júlia táncművész, aki a Nyerő Párosból is ismert, Brindzik Zsolt a Házasodna a gazda 2019-es évadából, valamint a Győzike showból is megismert Gáspár Evelin közgazdász. Akik pedig harcba indulnak ellenük a civil csapatban: Rácz-Fodor Rózsa koordinációs vezető, Csoma Beatrix manikűrös, Juhász-Kis Bíborka bartender, Pongrácz Szabira social média menedzser, Szilvási Tibor vállalkozó, Mészáros Tamás vívóedző, Köles Gábor személyi edző és Pintér Dániel projektmenedzser. A játékosokról további információkat osztunk meg a Survivor hivatalos oldalain és az RTL Klub műsoraiban.

Az pedig, hogy a civilek vagy a celebek bírják-e jobban az éhezést, a fizikai és a lelki megpróbáltatásokat és, hogy ki kerül ki győztesen a túlélők viadalából, kiderül augusztus 30-tól minden hétköznap este 21:20-tól az RTL Klubon. A műsor epizódjai az RTL Most felületen visszanézhetők. - írja mai közleményében a csatorna.

Fotó: RTL Magyarország

Szólj hozzá

Survivor RTL klub Őszi szezon 2021