2021. ápr 21.

Nagy Alexandra a Barátok közt után új feladatot kaphatott az RTL-nél - UPDATE

írta: FoA
Nagy Alexandra a Barátok közt után új feladatot kaphatott az RTL-nél - UPDATE

Ahogy arról mi is korábban már beszámoltunk, a 2020-as, kudarcba fulladt sztáros-civiles, ÉNB Joe által vezetett új Survivor után 2021-ben hasonló koncepcióval indult neki az RTL Magyarország a túlélőshow forgatásának, amelyről az ígéretek után mostanra biztossá vált, hogy ősszel képernyőre kerülhet.

2017-ben-survivor-az-rtl-klubon-verbeli-tulelok-jelentkezeset-varjak_image_7522a8e5c7ed65c66b29088730b0_16-9_masolata.png

A Blikk  által közölt információk szerint ugyanis a műsorra felkért celebek már közel egy hete Dominikán, a műsor forgatásának helyszínén tartózkodnak, a lap pedig közölt néhány nevet is, akik igent mondtak a túlélőshowra. Ezek alapján egy lakatlan szigeten próbál majd túlélni Járai Máté, aki a 2020-as Nyerő páros után néhány hónappal a Reggeli műsorvezetője lett, most pedig a Survivor egyik szereplője lehet. 

A lap szerint továbbá biztosan kint tartózkodik Dominikán a nemrégiben (forgatás szempontjából) véget ért Barátok közt egyik főszereplője is, Nagy Alexandra, aki a sorozat mellett hétvégi délelőtti magazinműsort is vezetett, és tavaly már feltűnt a Konyhafőnök VIP-ben is. Alexa korábban a sorozat befejezésének híre után azt nyilatkozta, hogy bízik abban, hogy maradhat az RTL klub képernyőjén, ami ezek alapján össze is jött neki.

Emellett pletyka szintjén a lap megemlítette, hogy szintén résztvevője lehet az egzotikus realitynek Hargitai Bea is, aki tavaly az Álarcos Énekes második évadának egyik nyomozója volt, illetve az RTL-re hosszú idő után visszatérő Pumped Gabó is, aki legutóbb a 2017-es Celeb vagyok, ments ki innen! óta nem kapott komolyabb feladatot az RTL-től.

A lap egyébként megkereste az RTL Magyarországot, akik azt válaszolták, hogy könnyedén előfordulhat, hogy az említett nevek közül is néhányan ott lesznek a 2021-es Survivorben, de a konkrétumokat csak később jelentik be majd a Fókusz c. műsorban. 

UPDATE: 19:22

Ma este az RTL klub Fókusz c. műsorában elhangzott, hogy kik is lesznek pontosan a műsor szereplői, a névsor alább megtekinthető, melynek értelmében az ősszel képernyőre kerülő műsorban túlélősködik majd 

  • Járai Máté
  • Nagy Alexandra
  • Kabát Péter
  • Széphalmi Júlia
  • Gáspár Evelin
  • VV10 Bálint
  • Catherine Dederick
  • Zsolt gazda

Fotó: RTL Magyarország

Szólj hozzá

Survivor RTL klub