2020. dec 29.

Ezt nézzük szilveszterkor a tévében

írta: FoA
Ezt nézzük szilveszterkor a tévében

Rohamosan közeledik az év vége, ez pedig azt jelenti, hogy közeleg az év utolsó napja, melyen - csakúgy, mint eddig - több tévétársaság örvendeztet meg minket különleges, szilveszteri kínálattal. Nem lesz ez idén sem másképp, és talán idén még a tavalyinál is érdekesebb, és izgalmasabb programokkal készülnek a különböző tévécsatornák, cikkünkben ezeket próbáljuk meg összeszedni a TOVÁBB gomb után!

*Frissítés - 2020. december 30.: A Life TV váratlanul leveszi szilveszterkor egyik új, erre a napra készülő műsorát, az Így Tévéztek ti! c. műsort, a többit lásd a cikk erről szóló részében
szilveszter2020.png

rtl_klub_black_logo.jpg

 


A csatorna továbbra sem változtat bevett hagyományán, miszerint a legendás Bud Spencer - Terence Hill duó két filmjével, a Különben dühbe jövünkkel, valamint az ...és megint dühbe jövünkkel búcsúztatják az óévet. 
Ennek ellenére az RTL klub is készül szilveszteri meglepetésekkel, a tervek szerint az RTL Híradó szilveszteri különkiadásában Erős Antónia és Szellő István varázsolja majd el a nézőket, ezúttal a szó szoros értelmében is. A népszerű műsorvezető-páros ugyanis Danny Blue mentalista segítségével már hetek óta készül egy klasszikus, ám annál szórakoztatóbb szilveszteri műsorszámra.

A december 31-én éjfélkor sugárzott Himnuszt a Budapesti Fesztiválzenekar adja elő Fischer Iván vezényletével. A felvétel az egykor az Országgyűlés Képviselőházának is helyet adó Budapesti Olasz Kultúrintézetben készült, néhány nappal szilveszter előtt. A produkció különlegessége, hogy a profi énekesek mellett a kórusban a társadalom perifériáján vagy fogyatékkal élők, illetve az idei évet különösen megszenvedő idősek, ápolók képviselői, rendőr, óvónő, roma kislány és Krisna-tudatú hívő is helyet kaptak.

bfz_himnusz_2020_rtl_1.jpg

322.jpg

 

Az RTL egyik nagyobb kábelcsatornája utoljára 2016 szilveszterén örvendeztetett meg minket szilveszteri műsorral (ekkor ment le az utolsó Heti Hetes), szerencsére idén ismét elérkezett a pillanat, hogy a csatorna egy, csak ide készülő műsorral kedveskedjen, mégpedig a NőComment! szilveszteri különkiadásával, amely extrém hosszú, négy órás lesz, amit az RTL II két részben sugároz majd. A műsor háziasszonya Liptai Claudia lesz, aki két év után itt tér vissza műsorvezetőként a képernyőre.

"Műsorvezetőként tér vissza az RTL Magyarország csatornáira Liptai Claudia. December 31-én 19:00 órától az RTLII csatornán és az RTL Most+ platformon a NőComment!-Szilveszter 2020 egész estés showműsorában a legnépszerűbb hazai sztárokkal búcsúztatja az óévet.
A nagyszabású, klasszikus szilveszteri műsorok fergeteges hangulatát megidéző zenés talk show-ban összecsapnak a férfi és női energiák. A sztárok mindent kibeszélnek, átbeszélnek, senki és semmi mellett nem mennek el szó nélkül, miközben rengeteget ugratják egymást, ironizálnak és humorizálnak.
Nem csupán az est házigazdája, Liptai Claudia varázsolja el fantasztikus humorával a nézőket, hanem sztárvendégei is. Geszti Péter, Dobó Kata, Nagy Ervin, Hadas Kriszta, Lovász László, Oroszlán Szonja, Pirner Alma, Tornóczky Anita, Szily Nóra, Puskás Peti, Hajós András, nemcsak egymást nevettetik meg, de a képernyők előtt ülőket is, valamint olyan nagyszerű énekesek eresztik ki a hangjukat, mint Wolf Kati, Falusi Mariann, Gallusz Niki, Király Linda, Balázsovits Edit, Oláh Gergő, Nagy Sándor, Czutor Zoltán, Heincz Gábor Biga, Balázs Andi, Janza Kata.

A NőComment! RTL MOST+-on futó részeinek megszokott műsorvezetője Ábel Anita egyéb televíziós kötöttsége miatt a készítők legnagyobb szomorúságára ez alkalommal sajnos még szereplőként sem tarthatott a produkcióval.

NőComment!-2020 Szilveszter az RTLII csatornán és az RTL Most+ platformon december 31-én 19:00 órától- 00:30-ig. A fergeteges show csak rövid időre adja át a stafétát az RTLII-n 22:00 órakor kezdődő ValóVilág 10 powered by Big Brother és a 23:00 órakor kezdődő BeleValóVilág műsorának, amelyek alatt az RTL Most+ felületen, a NőComment!-Szilveszter 2020 máshol nem látható extra tartalmait követhetik tovább a nézők 23:30-ig. Ezután az RTLII és az RTL Most+ műsora ismét együtt folytatódik és a nézők a NőComment! sztárjaival koccinthatnak."  - írta korábbi közleményében az RTL Magyarország. 

tv2logo.jpg

 


A TV2 idén is különleges műsorokkal készül, amelyek olyan premier műsorok lesznek, amikben több best of jellegű produkciót láthatunk. A Tények és a Tények Plusz után 19 óra 15 perctől kezdődik a Palik László által vezetett, tegnap este elindult Exatlon Hungary, amelyet majd a Sztárban Sztár a javából - Szilveszter 2020 követ majd 21:35 perctől, amiben Tilla beszélget majd az idei évad zsűritagjaival, illetve versenyzőivel, akikkel együtt nézik majd meg az utóbbi évek legemlékezetesebb produkcióit. A Himnusz után pedig ismét jelentkezik a Zenebutik csatorna szokásos, év végi zenei műsora (ami most először nem válogatásműsor lesz), amely egészen hajnali 2 óráig tart majd (a két legnagyobb meglepetés Köllő Babett és Galambos Lajcsi különleges produkciója, illetve a Disco's Hit sztár Dj-inek újévi köszöntése lesz).

letoltes.png

 

 

Az év utolsó estéjén a Duna TV nem hoz túlságosan változatos programot (ami a korábbi éveket illeti), szinte ugyanazt adják majd, mint tavaly, persze néhány változás azért így is van. 18 óra 45 perctől A fekete múmia átka c. magyar tévéfilmet adják, amelyet 19:50-től a Fábry, majd 21:10 perctől Bagi-Nacsa orfeuma követ. Éjfél előtt jön a szokásos szilveszteri gálaműsor, melyet ezúttal a kaposvári Csiky Gergely színházból közvetít a köztévé. A Himnusz és az újévi köszöntő után Zene hajnalig, ami után 1 óra 40 perctől a Katona-blues lesz látható majd a nemzeti főadón.

atv_logo_2018.png

 

 

Az ATV is készül szilveszteri műsorokkal, bár ezek nagy része ismétlés lesz. A csatorna az esti Híradó után a #Bochkor szilveszteri kiadásával (19:25) kezd, amit 20:55 perctől Bajor Imre 2009-es kabaréjának ismétlése követ majd. Az év utolsó programjaként jön az AradiVarga Szilveszteri show 22 órától, amelyben viszont az elmúlt két évben látottakhoz képest a szilveszteriműsor blog szerint szinte teljesen új adás lesz. Éjfél után a csatornán Sas József nótázik, amit aztán a legendás nevettető kabaréjának ismétlése követ.

letoltes_2.png

 



A csatorna szilveszteri műsorok tekintetében tavaly tűnt fel a térképen, akkor a Szomszédok jubileumi visszaemlékezése, és Szulák Andrea, valamint Várkonyi Andrea talkshowjának szilveszteri adása volt terítéken, idén pedig 22 órától kezdődően ad majd kifejezetten szilveszteri műsort a Life TV. A BRÉKING c. bulvártalkshow szilveszteri adásában a leírás szerint több dal is felcsendül majd például Tóth Andi, Lagzi Lajcsi, vagy épp Hajdú Steve előadásában, és ahol rengeteg sztárvendég mellett ott lesz még a négy műsorvezető, Hajdú Steve és Holdmapf Linda, valamint Szabó Dóra és Berki Krisztián is.

*A beszélgetős műsor eredetileg két felvonásban jelentkezett volna, ezt ugyanis 22 óra 30 perctől az Így tévéztek ti című műsor szakította volna meg, melyben celebek (Polgár Tünde és Polgár Árpád, Gáspár Zsolti és Emil, Baukó Éva és Nagy Alekosz, valamint Pumped Gabó és Szegedi Fecsó) kommentálták volna az idei év fontosabb televíziós műsorait, és bulváreseményeit, de a Life TV szilveszter előtt egy nappal úgy döntött, mégsem tűzi képernyőre a műsort, helyette a Mr. Wrong, és a Született Álomdozó c. török sorozatok kerülnek képernyőre, amit 22 órától az említett bulvártalkshow két órás különkiadása követ.

viasat3_hu-logo_0.png

 



A Viasat3 azon csatornák egyike, akik szinte ugyanazt a programot kínálják majd, mint amit tavaly is, vagyis a csatornán idén is a nagysikerű Észbontók nyolcadik évadának ismétlését lehet megtekinteni 19 órától egészen 0:40 percig. (Csak zárójelben, ezt megelőzően 17 óra 10 perctől az Amerikai Pite - Az esküvő c. vígjátékot lehet megnézni)

Fotók: RTL Magyarország, TV2 Csoport, Life TV, MTVA, Viasat3, ATV

Szólj hozzá

ATV Szilveszter Duna TV TV2 RTL II RTL klub VIASAT3 Life TV