2020. aug 17.

Ők lesznek az új Sztárban Sztár évad versenyzői

írta: FoA
Ők lesznek az új Sztárban Sztár évad versenyzői

A TV2 Csoport programigazgatója, Fischer Gábor még májusban jelentette be, hogy 2020-ban a járvány miatt nem kerül képernyőre a tavaly nagy sikert arató Sztárban Sztár Leszek! második, korábban már bejelentette évada, helyette visszatér a 2018-ban a várakozásoknál gyengébben teljesítő eredeti Sztárban Sztár. A csatorna augusztus elején ígéretének megfelelően be is jelentette, hogy minden eddiginél korábban, már augusztus 30-án elindul az ország házibulijának hetedik évada.

sztarban_sztar_logo.jpg

A TV2 akkor azt is tudatta, hogy a műsorvezetői pozíciót továbbra is Tilla tölti majd be, ezzel ellentétben viszont a zsűri teljesen megújul majd. Később kiderült, a Sztárban Sztár 2020-as évadában Liptai Claudia helyett Köllő Babett színésznő, Stohl András helyett Kökény Attila ül majd a veteránnak számító Papp Szabi és Bereczki Zoltán mellett. Mostanra már minden fontos információ napvilágot látott a showműsor új évadával kapcsolatban, ugyanis ma az is kiderült, hogy néhány nap találgatás után kik bújnak majd más hírességek bőrébe a következő évad adásai alatt. Alább a felsorolásban a nevek: 

  • Opitz Barbi
  • Vastag Csaba
  • Miss Mood
  • Tóth Andi
  • Szabó Ádám
  • Fésűs Nelly
  • Horváth Boldizsár
  • Péter Szabó Szilvia
  • Curtis
  • Pély Barna
  • Pálmai Anna
  • Molnár Tamás

Alább pedig a videók nézhetőek meg.

A Nicsak, ki vagyok? sikere után a Sztárban Sztár adásai alatt a Live bejelentkezéseket is követhetik a TV2 weoboldalán az érdeklődők. A Sztárban Sztár Live közvetítéseinket Kadlecsek Krisztián vezeti majd, aki garantáltan nem kíméli a sztárokat, mindenre rákérdez és mindent megkérdez. Emellett, ahogy az online nézők a kiemelt műsoroknál már megszokhatták, a Sztárban Sztárnál sem maradnak extra videók nélkül. Így beleshetnek a kulisszák mögé és a próbákra is.


A TV2 Csoport számára kiemelten fontos a tehetséggondozás, ezáltal az is, hogy megteremtse a lehetőséget az Y és Z generáció tagjainak, így ezentúl TV2.hu online riportereit és műsorvezetőit a TV2 Akadémia hallgatói közül választja ki. A Sztárban Sztár online riportere Vörös András hallgató lesz. András 2019-ben kezdett a TV2 Akadémia szerkesztő-riporteri szakán. A képzésnek köszönhetően az alábbi nagy sikerű műsorokban dolgozott a stáb teljesértékű tagjaként, mint a Fem3 Café, a Nyomd a Gombot Tesó!, Bezár a Bazár vagy a Sztárban Sztár leszek!.

Erősek lesznek a hétvégék ősszel

Az RTL és a TV2 is a vírus ellenére állig felfegyverkezve indul harcba a hétvégék megszerzéséért. Tegnap derült ki ugyanis, hogy az RTL klub szeptember 6-tól indítja el az Álarcos Énekes új évadát, amely nagyon komoly ellenfél lesz először a Sztárban Sztárnak, majd később a Nicsak, ki vagyok - A rejtélyek színpadának is.

Szombatonként talán egy kicsit kiélezettebb versenyre lehet számítani, ugyanis az RTL egyenlőre (még) a Mi kis falunk ismétlésével arat, de kérdés, hogy mire lesz ez majd elég a szeptember 5-től 15 perccel korábban kezdő Bödörék ellen. Később persze jönnek az ötödik évad új részei is, a TV2 pedig egy ex-RTL-es műsorral igyekszik majd elcsábítani a Mi kis falunk nézőit (annak az esélye egyenlő a nullával, hogy közben otthagyják egy TV2-es műsor miatt a nézők az RTL-es sikersorozatot), de mintahogy az előbbi is, egy ideig még az is kérdés marad, hogy vajon mennyire tud sikeres lenni egy bombabiztos ellenfél mellett a 6 éve kifutott, TV2-re átkerülő Szombat Esti Láz.

Sztárban Sztár új évad augusztus 30-tól minden vasárnap este a Tények után, 18:50 perctől. 

Fotó és videók: TV2

Szólj hozzá

TV2 Sztárban sztár