2020. jan 18.

Ezért rúgták ki az Éjjel-Nappal Budapest szereplőjét!

írta: PéSza2
Ezért rúgták ki az Éjjel-Nappal Budapest szereplőjét!

Kiderült, miért rúgták ki Gerendássy Gábort! Hétfőn robbant a hír, miszerint azonnali hatállyal kirúgta az RTL klub az Éjjel-Nappal Budapest Teóját. Azonban a csatorna csak egy rövid válaszban bár csak megerősítette a kirúgást, de az okoról nem beszélt. A mai Blikknek megszólalt az Éjjel-Nappal Budapest egyik stábtagja, aki választ adott a kirúgással kapcsolatban néhány kérdésre. Részletek a TOVÁBB után! 

enb-teo_image_8bab5274c408d76ca2d428cbf4cd_16-9.jpg

A mai Blikknek mesélt az Éjjel-Nappal Budapest egyik munkatársa arról, hogy mi is vezetett a Konyhafőnököt is megjárt Gerendássy Gábor kirúgásához, aki a sorozatban Teót alakította.

„Az egész egy éve kezdődött. Teó egyszer csak napokra eltűnt, hiába keresték, semmire sem reagált. Végül, amikor megjelent a forgatáson, nem volt olyan állapotban, hogy dolgozzon, nem tudott kamera elé állni" – mesélte a bennfentes, kiemelve, a stábnak ilyenkor át kell szerveznie a forgatást."

A bennfentes elmondta, Gábort később büntetés helyett segíteni próbálta a stáb. Később még fizetett szabadságra is ment, ezek után pedig úgy tűnt, ÉNB Teó a való életben ismét egyenesbe jön, még a Konyhafőnök VIP c. műsorban is főzött, és, bár a műsort nem nyerte meg, elég szép eredménnyel távozott a gasztro realityből. A Blikk információi szerint azonban idén januárban újra nem jelent meg a forgatásokon, ekkor döntött úgy a csatorna, hogy a produkció veszélyeztetése miatt szerződést bontanak, ám Gerendássy Gábor kezét így sem engedte el teljesen a csatorna.

ÉNB Teót sokan faggatták, mégis mi történhetett a háttérben. Ezzel kapcsolatban a közösségi oldalán egy videót tett közzé, amiben tisztázta a dolgokat, illetve üzent is rajongóinak, miszerint

"Maradjunk abban, hogy összekülönböztünk néhány dolgon. Egy biztos, nem maradtok nélkülem "

Fotó: RTL klub

Szólj hozzá

RTL II Éjjel-Nappal Budapest