2019. sze 04.

Három új sorozatot indít 2020-ban az RTL

írta: FoA
Három új sorozatot indít 2020-ban az RTL

Scherer Péterrel, Kalamár Tamás új telenovellájával, és egy komolyabb hangvételű heti sorozattal támad majd sok más mellett 2020-ban az RTL klub, ezt Kolosi Péter ma a Nagy Kreatív márkanap elnevezésű rendezvényen. Részletek a TOVÁBB gombra kattintva!

image_14cb47ad3e024960f1b3107a1449.png

A Bátrak Földje Kalamár Tamás új telenovellája, melynek a showrunnere az az Ondurss Ilona, aki hétfőtől a Barátok közt új kreatív producere. A sorozat a XIX. században, a kiegyezés előtti években játszódó sorozat várhatóan januárban indul majd az RTL klubon.

Scherer Péter főszereplésével érkezik majd az Apatigris, mely egy új vígjátéksorozat lesz majd. A történet az 52 éves Péterról szól, aki egyedül nevelte fel három lányát. Lányai, Vivien, Laura és Szandra kirepülnek a családi fészekből, ezután apjuk is párkeresésbe kezd. Az Apatigris első évada vicces és drámaibb jeleneteket ígér, a sztori pedig meglepő fordulatokat, hiszen a lányok egyesével kezdenek majd el csalódásaik miatt visszaköltözni Péterhez. A főbb szerepekben Scherer Péter, Gryllus Dorka, Haumann Péter, Michl Juli és Rujder Vivien lesznek láthatóak. Az első szezon 8 részes lesz, közel 50 perces epizódokból áll majd. A sorozatot, csakúgy, mint a Bátrak Földjét, a Paprika Studios gyártja majd.

Jön a Mellékhatás is, mely egy komolyabb témát, a lombikprogramot mutatja majd be. A sorozat főszereplőit majd Nagy Zsolt, Adorjáni Bálint, Tenki Réka, Borbély Alexandra és Sztarenki Dóra alakítják. 

Emellett már most bejelentette Kolosi Péter, hogy új, harmadik évaddal tér majd vissza a Drága Örökösök is, melynek augusztus 12-én kezdődött a második évada.

Mindezek mellett forog Liptai Claudiával a Tanár 3. évada, amely várhatóan csakúgy, mint idén, 2020 januárjában várható vissza a képernyőre. 

Fotó: RTL klub

Szólj hozzá

RTL klub Mellékhatás Drága örökösök Bátrak földje