2018. okt 25.

Az RTL tavasza alakulóban

írta: ReklámInvázió
Az RTL tavasza alakulóban

Ma tartották a Big Picture tévés konferenciát, melyen több tavasszal érkező prdukcióról is lerántotta a leplet Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgatója, vezérigazgató-helyettese. A TOVÁBB gombra kattintva kiderül, mit nézünk jővőre.

rtl_klub_black_logo.jpg

Kolosi Péter először elárulta, hogy érkezik egy új üzleti reality az RTL klubra, mely egy licenszműsor, a Dragon's Den című műsor hazai változata. A műsorba olyanok jelentkezhetnek, akik meg vannak győződve arról, hogy az ő termékük nemcsak hogy jó, hanem képes lesz profitot is termelni. 2006-ban már Lilu vezetésével volt egy hasonló műsor az RTL-en,melynek címe Ecopoly volt.

Két új sorozatot is készít jövőre az RTL.Az első egy adaptáció, a holland Penoza című sorozat magyar verziójának címe Alvilág lesz, a sztori röviden annyi, hogy egy nőnek brutálisan megölik a férjét, aki az alvilággal üzletelt, és a nő "átveszi" a férfi szerepét. A főszereplő Balsai Móni lesz. A másik sorozat egy magyar fejlesztés, a címe Mellékhatás lesz, a sztori pedig egy meddő családról fog szólni, illetve a béranya-programról. A főbb szerepekben Nagy Zsolt, Adorjani Bálint, Sztarenki Dóra, Tenki Réka, és Borbély Alexandra lesz látható.

Emellett rengeteg új, és régi sorozat folytatódik, vagy kezdődik, többek közt jön a Doktor Murphy 2.évada is.

Indul egy új sorozat Drága örökösök címmel, melyről egyenlőre nem sokat tudni,csak annyit, amennyit itt már leírtam.

Ezen kívül új évaddal folytatódik 2019-ben a Survivor, és az X-faktor is.

Fotó: RTL klub

Szólj hozzá