Új magyar napi sorozat készülhet

A magyar heti, fikciós sorozatgyártás 2015-ben az MTVA-nak és az RTL klub-nak köszönhetően támadt fel, a Dunán akkor futott az Egynyári Kaland, az RTL-en pedig a Válótársak. Aztán 2016-ban jött a hír, hogy jön a Mi kis falunk, majd a TV2 is bejelentette első fikciós sorozatát, a Korhatáros szerelmet (ennek hamarosan indul a 2.évada). Az RTL klub tavaly ősszel indította el hosszú kihagyás után a második telenovelláját, az Oltári Csajokat, amely hatalmas sikert hozott az RTL II-nek. Most pedig egy újabb magyar sorozat van készülőben, de nem telenovella és nem is fikciós sorozat. Részletek a TOVÁBB gombra kattintva!

rtl_klub_black_logo.jpg

A SorozatWiki információi szerint az RTL berendelt egy új,napi sorozatot, mely valószínűleg a 2019-es év egyik legnagyobb durranása lesz. A híroldal megtudta, hogy ez egy licenszsorozat lesz, melynek magyar címe nem Drága örökösök lesz.

A sorozat főszereplője egy vadőr, és egy doktornő, aki most költözik egy faluba. A nő nagyapja egy vagyont hagyott az unokáira, de csak akkor kaphatják meg, ha egy évet eltöltenek a vidéki házában, másképp a falura száll az örökség. A falu viszont elég válságos állapotban van, így a falu lakói mindent megtesznek, hogy a nőt elüldözzék a faluból.

A SorozatWiki azt is megtudta, hogy a ContentLAB & Factory gyártja majd az új napi sorozatot, mely januárban kerülhet képernyőre a Barátok közttel és az Éjjel-nappal Budapesttel. A hírrel kapcsolatban keresték az RTL-t, de információikat nem erősítették meg, de nem is cáfolták.

Fotó:RTL klub