2019. aug 30.

Odateszik magukat a kereskedelmi tévék a hétvégére

írta: FoA
Odateszik magukat a kereskedelmi tévék a hétvégére

A kereskedelmi tévék általában az év legfontosabb szakaszát, az őszt a naptári szeptember előtt egy héttel szokták elkezdeni, de idén ez nem így történt, ugyanis augusztus 12-től az RTL klub elindította a Drága Örökösök második évadát az első premier őszi műsorként. A TV2 nem változtatott a jól megszokott augusztus végi indulásokon, és hétfőtől, azaz augusztus 26-tól elindult Ördög Nórával az Ázsia Expressz 2, Kasza Tibivel pedig a Kapd el, ha tudsz című gameshow. Az RTL klub és a TV2 általában a hétvégékre is szán szuperprodukciókat, cikkünkben ezen műsorokról írunk majd a TOVÁBB gombra kattintva!

67669043_109844927030150_3514222587540406272_n.jpg

Az RTL klub hétvégi kínálatával kezdünk, akik két nap alatt négy új produkciót is a képernyőre tűznek majd.

Mi kis falunk

A magyar televíziózás jelenleg legnépszerűbb sorozata, a Mi kis falunk négy hét szünet után visszatér a képernyőre. Pajkaszeg mulatságos mindennapjait szombat esténként 20:00-től követhetjük végig. A sorozat negyedik évada hasonlóan hosszú lesz majd, mint az előző. A Gyurit alakító Lengyel Tamás pedig azt nyilatkozta, a negyedik évad lesz minden idők legviccesebb évada. Azt még nem tudni, hogy pontosan hány részt is ad majd le ősszel a Mi kis falunkból az  RTL klub. Az új évad első részébe itt tudsz belenézni.

mikisfalunk_day01078.jpg

Kiss Ádám önállő estje

A magyar televíziótörténelem első egészestés one-man showja kerül augusztus 31-én, szombaton képernyőre, a Showder Klub és az RTL Magyarország jóvoltából. Kiss Ádám csaknem 2000 fős közönség előtt áll színpadra teljesen egyedül, hogy történeteivel szórakoztassa a nagyérdeműt. A sztárhumorista az elmúlt években rengeteg helyen járt a világban: fellépett, forgatott, aztán ismét fellépett, forgatott még többet és egy alkalommal részt vett saját nászútján is. Sok ország és nép kultúrájába nyert betekintést, csuda dolgokat látott, fantasztikus emberekkel ismerkedett meg a közeli Romániától a napsütötte Kaliforniáig. Ezeket az élményeket egy kiforrott, egy egész estét kitöltő szórakoztató fellépéssel koronázza meg, ahol hasonló kérdésekre keres és ad választ, mint: külföldön is magyarok vagyunk-e? Milyen hatással van ránk egy másik nép kultúrája? Utazhatunk-e egyáltalán eleget? Hogy él egy thai nyugdíjas? Az egész estés utazáshoz ezúttal az útlevelünket otthon hagyhatjuk, de lemaradni mindenképpen kár volna! Felszállás 21:05-kor, augusztus 31-én, az RTL Klubbon.

Házasodna a Gazda! 

Az RTL klub idén leginkább a vasárnap estékre koncentrál, nem véletlenül, hiszen a TV2 vasárnapoként indítja majd el legújabb tehetségkutató show-ját, a Sztárban Sztár Leszek!-et. A Házasodna a Gazda egyébként hét év után tér vissza az RTL klubra. Az első évad műsorvezetője Lilu volt, idén viszont Nádai Anikó segít majd a gazdáknak párt találni. A műsor minden vasárnap este 7-től jelentkezik az RTL klubon! 

hazasodna_a_gazda.jpg

Jófiúk

A mi kis falunk alkotóinka új vígjátéksorozata három degenerált rendőrről szól majd. A sorozat parádés szereposztással, Mihályfi Balázzsal, Hevér Gáborral, és Király Dániellel minden vasárnap 20:05-től kerül képernyőre. A főbb szerepekben egyébként láthatjuk még Pokorny Liát, Michl Juit, Gáspár Tibort, Parti Nórát, Mészáros Andrást, és még sok más neves magyar színészt. A sorozat első részébe itt tudsz belenézni.

Love Island - Találd meg a szerelmet!

Vasárnap este indul ÉNB Lail Ciprusról, élőben, minden nap sugárzott párkereső reality show-ja. Vasárnap este a beköltözéssel indul el a show, ami ezek után minden este 21:05-től a Dárga Örökösök, a Mi kis falunk, illetve a Jófiúk után indul majd el.

love-island-parkereso-show-lali-rtl-klub-kozlemeny_image_f7fefe4f329b9ac140852b7f1377_16-9.jpg

Sztárban Sztár Leszek!

Szeptember 1-től, minden vasárnap 18:55-kor vadonatúj köntösben tér vissza a képernyőre Magyarország kedvenc showműsora a Sztárban Sztár. A Sztárban Sztár leszek! hazánkban sosem látott formátumban keresztezi a tehetségkutatók és a népszerű átváltozó show elemeit. Ezúttal civil jelentkezők mutathatják meg rátermettségüket. Aki mind hangban, mind megjelenésben tökéletesen hozza az ikonikus külföldi és hazai előadókat, elnyerheti a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet. A zsűriszékekben ezúttal Tóth Gabi, Bereczki Zoltán, Pápai Joci és Horváth Tomi foglalnak majd helyet, akik a hetek alatt nem csupán ítészek, de mesterek is leszenek, hiszen a versenyzők közül saját csapatot választanak maguknak, akik munkáját, felkészülését mindvégig segítik majd. A műsor első szakaszában az előválogatók és a középdöntő várja majd a nézőket, majd az élő adások alkalmával követhetik figyelemmel, hétről hétre a 12 döntős sorsának alakulását.

20190617sztarban-sztar-leszek.jpg

Ázsia Expressz - különkiadás

Vasárnap egyetlen alkalommal, különkiadással jelentkezik majd az Ázsia Expressz a Srí Lankai botránnyal kapcsolatban. A különkiadás érdekessége, hogy tegnap este jelentettebe a TV2, pontosan akkor, amikor botrányosan rossz nézettségi adatokat produkált az utazós reality. A botrányról, és a tegnapesti bejelentésról itt lehet olvasni. A TV2 egyébként valószinűsíthetően a 10 perccel később 21:05-től induló Love Islandet szeretné megszorongatni. Ázsia Expressz tehát kivételesen vasárnap este 20:55-től a TV2-n!

Hétfőtől, azaz szeptember 2-tól pedig az RTL klub is begyújtja majd őszi rakétáit a 17:10-es Barátok közttel, és a 21:05-től induló Love Islanddel. Mi pedig kíváncsian várjuk, hogy vajon melyik csatorna nyeri majd a vasárnap estét. A hétvégén pedig pontosan le fogjuk írni, hogy hogyan is alakul majd a jövő héttől az RTL klub műsorrendje.

Fotók: RTL klub, TV2

Szólj hozzá

TV2 RTL klub A mi kis falunk Ázsia Expressz Házasodna a Gazda! Love island Jófiúk