2019. aug 28.

Új műsorokkal, és visszatérő kedvencekkel támad az ATV ősszel

írta: FoA
Új műsorokkal, és visszatérő kedvencekkel támad az ATV ősszel

Erős lesz az ősz az ATV-n és az ATV Spiriten 2019-ben. Rengeteg visszatérő műsor mellett új műsor is indul, és Tatár Csilla is itt folytatja majd tévés karrierjét. Részletek a TOVÁBB gombra kattintva!

 atv_logo_2018.png

Erős ősznek néz lébe az ATV idén. Szeptembertől több új, és visszatérő műsor is jelentkezik majd a legnagyobb lefedettségű televízió közéleti, és közérzeti csatornáján.

Szeptember 8-án indul az őszi szezon az ATV-n, este 20:25-től indul a #Bochkor új, harmadik évada Bochkor Gáborral, és négy meghívott vendégével. Ezt az információt egyébként már a Média1 korábban megírta, és akkor az ATV meg is erősítette a hírt.

Szeptember 8-án hosszú idő után nemcsak Bochkor Gábor, hanem Tatár Csilla is visszatér a képernyőre. Az ismert riporter, műsorvezető az ATV-nél folytatja pályafutását, ahol vasárnap esténként jelentkező, női talkshowt vezet majd, Mond el Tatár Csillának! címmel. Tatár Csilla új műsora vasárnap esténként 21:30-tól, a #Bochkor után jelentkezik. A műsornak Tatár Csilla nemcsak a műsorvezetője, de a producere is.

Egy nappal később, szeptember 9-én indul a Jakupcsek Plusz új évada. Jakupcsek Gabriella közérzeti talk-show-ja egy év alatt az ATV egyik legnézettebb, és legkedveltebb műsora lett. Az új évad továbbra is minden hétköznap, 20:30-tól jelentkezik majd az ATV-n. Az új évadba is több, mint 1000 meghívott vendég szerepel majd.

Szeptemberben visszatér az ATV egyik legnézettebb műsora, az Aradi Varga Show is, emellett folytatódik a Heti napló, és az előzetes információk szerint a nézők egyik nagy kedvence, az 500 - Az ország géniusza is visszatér az ATV-re.

Az ATV Spiritre is nyolc hónapnyi ismétlés, és a csatorna indulása óta először csak oda készülő, saját gyártású műsor is látható lesz. Rónai Egon kultikus műsora, a Húzós ugyanis a Spiritre tér majd vissza, szeptember 9-től minden este, 20:55-től.

Fotó:ATV

Szólj hozzá

ATV ATV spirit