Valami nagyon nagy dolog készül a Barátok köztben

Akik az elmúlt fél évben rendszeresen követték a Barátok köztöt, azok tudhatják, hogy szinte teljesen megújult a sorozat. Új kamerarendszert vezettek be, ami képes 4K-s minőségben rögzíteni, bár ennek bevezetése elég negatív visszajelzést kapott a nézőktől. Az új kamerarendszerek mellett több régi szereplő is hosszú távon érkezett vissza a sorozatba, de új szereplők is feltűntek a Mátyás Király tér háza táján. Távozók is voltak, és lesznek is, Mezei Léda májusban búcsúzott a sorozattól, Solti Ádám pedig már csak néhány rész erejéig szerepel a sorozatban. Szőke Zoltán, azaz Berényi Miklós távozása mindenkit derült égből villámcsapásként ért, a rajongók pedig még mindig nem tértek magukhoz a kezdeti sokk után, de felmerülhet a kérdés, hogy vajon van-e Barátok közt Berényi Miklós nélkül? Nos, a készítők ezt a problémát megoldották. Hogy hogyan? A TOVÁBB gomb mögött kiderül, sok más fontos BK-s infóval együtt!

1686719_bflktkqturbxy8yzjyymgnjntbkntlimtmxyzi0ngvkzgrjm2mznjjhny5qcgvnkzuczqjsamld.jpg

Fent már említettem, hogy rengeteg új szereplő is érkezett a sorozatba az utóbbi időben. Aki esetleg lemaradt volna a következő szereplők érkezéséről, az most megtudhatja kik érkeztek, vagy tértek vissza hosszú idő után a Mátyás Király térre:

  • Somogyi Levente, Nóra új párja, Timi magyartanára (Karajos Gábor)
  • Illés Vanda, Juli lánya, majdnem 10 év után tért vissza (Kardos Eszter)
  • Szántó Áron, Gergő ex-alkalmazottja, az aktuális rosszfiú (Volosinovszki György)
  • Epres Adél, Laci unokahúga (Papp Barbara)
  • Szépvölgyi Mária, Laci édesanyja, meghalt (Zsurzs Kati)
  • Várhegyi Olivér, a Rózsa szakácsa, beépülő rendőr, aki Zsoltot, és Ilonát szeretné lekapcsolni (Szabó Máté)
  • Somogyiné Bányai Evelin, Levente édesanyja (Sára Bernadette)
  • Brezi Eszter, Levente ex-barátnője (Bajor Lili)
  • Illés Alex, Juli ex-férje, Máté, Peti,és Vanda édesapja

Szóval sokan jöttek ebben az évben eddig a Mátyás Király térre, de például idén távozott a sorozatból az Illés Pétert alakító Kiss Péter Balázs is, aki új kihívásokat keres a sorozat helyett. 

De, amiről már a bevezetőben is szó volt, létezik-e Barátok közt Berényi Miklós nélkül? Sokan egyből azt hihetik, hogy biztos, hogy nem, mert Miki nélkül a Barátok közt olyan, mint az étel só nélkül. Íztelen, élettelen. Éppen ezért a törzsgyökeres Miklós rajongók petíciót indítottak azért, hogy Miklós visszatérjen a sorozatba. Ha ilyen egyszerűek lennének a dolgok, az lenne még csak a legjobb. Szőke Zoltánt ugyanis nem önszántukból írták ki az írók, hanem azért, mert a színész 21 év után úgy döntött, nem szeretne tovább szerepelni a sorozatban. Bár csodákat láttunk már a Barátok köztben is, ki tudja, lehet, hogy Miklós megjavulva, vagy csak egy rossz álom után visszatérhet egyszer a sorozatba? Ki tudja, lehet, hogy tényleg megvalósulhat a legendás Dallas legnagyobb fordulata Magyarországon is? A sorozatírók fantáziája végtelen, mindenesetre a készítők azt megígérték, hogy Miklós nem fog meghalni, a legutóbbi tervek szerint Miklós időről időre, csakúgy, mint Claudia, felbukkan majd a Mátyás Király téren. Apropó, Claudia!

A SorozatWiki információi szerint egy nagy visszatérés is készülőben van a Barátok közt háza táján, amit néhány napon belül be is fognak jelenteni. Nos, ha egyszer nagy visszatérés, nem lenne meglepő, ha öt év távozás után pont a Berényi Claudiát alakító Ábrahám Edit lenne az, aki hosszú távon visszatérne a sorozatba. A történet szerint ugyanis Claudia férjéről kiderült, hogy adót csalt, így Claudia kénytelen volt a hatóságok elől eldugni a pénzét, amit a Berényi Kft. gyermekfalu projektjébe fektetett be. Akkor igaz, csak néhány rész erejéig tért vissza, most viszont nagyon valószínű, hogy visszaköltözik a Mátyás Király térre. Hamarosan pedig ki is fog derülni, hogy ki lesz a nagy visszatérő!

A ReklámInvázió úgy tudja, hogy augusztus 13-án, kedden nagyon nagy változásokra lehet számítani a sorozat háza táján. Izgalmak, távozások, és visszatérések is várhatók a sorozatban azon az estén!

Miklós távozására van ideje felkészülni a rajongóknak, ugyanis az csak október 26. közül várható, a sorozat 21. születésnapján.

miklos-szellemet-latott-berenyi-claudia-meglepte-a-tarsasagot_image_10371054_16-9.png

Jövő héttől pedig egy elfeledett rovat is újraindul majd a ReklámInvázión, a Barátok közt extrák, ami közel egy éve frissült újra. Akinek van kedve egy kicsit nosztalgiázni, az kattintson a fenti linkre!

Fotók:RTL klub