2019. máj 04.

Hullanak a fejek a Barátok köztben!

írta: FoA
Hullanak a fejek a Barátok köztben!

Két újabb főszereplő távozik a Barátok köztből - írja a Blikk. A lap úgy tudja, Mezei Léda és Solti Ádám Szőke Zoltánnal ellentétben biztosan távoznak a sorozatból. A lap értesüléseit az RTL klub is megerősítette. 

baratok.jpgSolti Ádám a lap információi szerint azért távozik a sorozatból, mert magasabb fizetést kért.ó, bár erről nincsenek további információk. Solti Ádám még nyárig,tehát kb. egy hónapig forgat a Barátokkal. Karaktere 2011-ben került a Mátyás Király térre, szerepe szerint ő Gizi unokaöccse. A Kővári Natasát alakító Mezei Léda is biztosan otthagyja a sorozatot, a lap információi szerint inkább színházi szerepeire szeretne koncentrálni. A produkció állítólag szinte azonnal el is engedte, mivel karaktere elég népszerűtlenné vált. Az ő karaktere 2016-ban került be a sorozatba, szerepe szerint ő Emília lánya, Irma unokája.

A Blikk kereste a Barátok köztöt, akik megerősítették a bulvárlap értesüléseit.

Abban az egyedülálló helyzetben van a sorozat, hogy a legtöbb főszereplőt mozgató széria idehaza. Ennyi karakternél óhatatlanul előfordul, hogy egyik-másik elfárad, vagy a színész másra vágyik és az is, ha új szereplők érkeznek, mint Zsurzs Kati vagy Szabó Máté.

Fotó:RTL klub

Szólj hozzá

Barátok közt RTL klub