2019. máj 18.

Újabb részletek az RTL új sorozatáról

írta: FoA
Újabb részletek az RTL új sorozatáról

2018-ban jött a hír, miszerint az RTL a Paprika Studiossal közös sorozatírópályázatának nyertese egy Hentesről szóló sorozat lett. Nehány hete derült ki, hogy ősszel adásba is kerül a sorozat pilot epizódja, amit már forgatnak. A Hentesről érkezett újabb infók a TOVÁBB gombra kattintva megtekinthetők!

a_hentes_3.jpg

 Ma a MűsorVízió blog írta meg, hogy kiderült, kik játsszák a főszerepeket a pilot epizódban.

Csuja Imre, akit mostanság a Mi kis Falunk polgármestereként ismerünk, most egy másik oldalát mutatja meg, ugyanis ő lesz a sorozat főszereplője, ő alakítja majd Karcsi karakterét

 Feleségét Kerekes Éva alakítja majd, de többek között felbukkan majd a sorozatban a Vörösmarty Színház színésze, Kádas József, és a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatója, Antóci Dorottya is.

a_hentes_5.jpg

A sorozat egy hentesről szól majd, Karcsiról, akit mindenki kedvességéről ismer, ám őt valaki meggyilkoja. Ezután kiderül, hogy a hentes mégsem olyan volt, mint amilyennek megismerték az emberek. Minden részben vissztekintés lesz, mégpedig úgy, hogy egy lehetséges gyilkos, és Karcsi történetét mutatják be. A sorozat vegén kiderülhet, hogy ki ölte meg a Hentest. De mivel csak egy, bemutatkozó részt készítenek, igy egyáltalán nem biztos, hogy lesz folytatása is a sorozatnak.

Fotók: Paprika Studios

Szólj hozzá

RTL klub A Hentes