2018. okt 22.

Barátok közt részek, melyek valamiért különlegesek! - III. rész

írta: FoA
Barátok közt részek, melyek valamiért különlegesek! -  III. rész

A tegnapi cikk itt tekinthető meg, melyben kiderült, hogy kik azok, akik biztosan visszatérnek pénteken a sorozatba. Folytatjuk jubileumi Barátok közt cikksorozatunkat, és már csak pár nap, és kiderül, hogy tér vissza Magdi anyus a sorozatba. Ma neki is lesz szerepe, hiszen a mai cikkben összeszedtük azon részeket a teljesség igénye nélkül, amelyek eltértek valamiért a hagyományos részektől. A videók a TOVÁBB gombra kattintva megtekinthetők!

38232112_1844408822272140_4643902379136122880_o.jpg

Ahogy fent említettem, a 20 év alatt több olyan rész is készült, melyek valami különleges eseményre, esetleg jubileumra utal, például karácsony, vagy esetleg jubileum. Alább megtekinthető mindhárom rész teljes egészében. Jó szórakozást!

I.2004-es karácsonyi epizód

 

Bizonyára sokan láttátok már ezt a részt, egyrészt annyira régi, másrészt meg annyira szép, hogy nem kell hozzá, hogy karácsony legyen. A sztori nagyon egyszerű: Amikor Magdi anyus meglátta, hogy Mónika kerekesszékbe került, elájult, és azt álmodta, hogy 1973-ban járnak, és épp karácsony van, amikor "beköltözik a három Berényi az árvaházba, ami történetesen pont a Mátyás Király téren van.

II.10 évvel később...

 

2004 után kerek 10 évet kellett várni arra, hogy egy különleges, karácsonyi Barátok köztöt láthassanak a nézők. Bár nem egész adást kitöltő, de elég különlegesnek számított akkor ez a rész. Érdekesség, hogy a végén a 2014 elején búcsúzó Ábrahám Edit itt tért vissza először, mint már a sorozatból távozó szereplő.

15 éves a Barátok közt

 

Pénteken lesz napra pontosan öt éve, hogy ez a rész lement adásba. Ebben a részben derült ki az, hogy miért volt távol sokat Vili bácsi a Mátyás Király tértől (a karaktert alakító Várkonyi Andrást műtötték). Ebben a részben szerepelt utoljára Fodor Zsóka alias Magdi anyus. Az epizódok meghatóra sikerültek, reméljük, pénteken is valami hasonlót láthatunk.

 Holnap is jelentkezünk egy új résszel, melyben egy kvíz lesz található!

A videók az RTL klub tulajdonban állnak! Fotó:RTL klub

Szólj hozzá

Barátok közt 20évesaBarátokközt