Zárul a Csináljuk a fesztivált! új évadának közönségszavazása

Négy héten keresztül lehetett szavazni arról, hogy mely dalok szerepeljenek biztosan a válogató adásokban. rokusfalvy-lili_fodor-imi_szandi_foto_mti-2000x1331.jpg

Négy hét után lezárul a Csináljuk a fesztivált! új évadának közönségszavazása - adta hírül a hirado.hu.

A közmédiához köthető hírportál szeptember közepén indított szavazást, ahol a nézők dönthetnek, a felsorolt dalok közül melyiket juttatják be a válogató adásokba. Összesen négy korszak slágereiből lehetett választani: 

  • elsőként az 1910 és az 1950 között született dalokat
  • másodikként az 1960-as és 70-es években született slágereket
  • harmadikként az 1980-as és 90-es évek nótáit
  • negyedikként pedig a 2000-es évek zenéit versenyeztették meg.

Bár furcsának tűnhet, hogy csak négy héten keresztül lehetett szavazni, de már a tavalyi évadot megelőzően sem kérte ki többször a nézők véleményét a közmédia. Viszont, tartva a jól bevált struktúrát, akkor is hat válogató volt: ezt úgy oldották meg, hogy a karácsonyi és a szilveszteri különkiadásból is vittek tovább dalokat. Hogy most is hasonló lesz-e a lebonyolítás, nem tudjuk. Mint ahogy azt sem, lesz-e valamilyen változás akár a szabályok tekintetében, akár a zsűritagok személyében.

A Csináljuk a fesztivált! új évadának részleteiről folyamatosan beszámolunk majd itt a ReklámInvázió blogon. Érdemes lesz követni minket!

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Kövess minket Facebookon is, ahol további extra tartalmakat találsz.