Az előre bejelentettnél korábban indul az X-faktor első válogatója az RTL-en

A show első adása szombaton 19:30-kor kezdődik.szg_9961.jpg

Az X-Faktor 2024-es évadának első Válogató adása szombaton már 19:30-kor kezdődik és az RTL+ platformon prémium előfizetéssel reklámok nélkül lesz látható - tudatta az RTL.

A tévétársaság közleményében kiemeli, a 12. évad most szombaton startol (Gyártó: UFA Produkció Kft.) az RTL-en. Az X-Faktor új időszámítás pedig azt is elhozza, hogy az RTL+ előfizetői azonos kezdési időben tudják majd elindítani a Válogató adásokat, de reklámok nélkül nézhetik a műsort. Az X-Faktor Élő adásait pedig szintén az RTL mellett az RTL+ platformon is élőben követhetik majd az előfizetők.

Hamarosan tehát kiderül, hogy Tóth Andit, Gáspár Lacit, Majkát és Valkusz Milánt hogyan kápráztatják el az énekesek és csapatok. Az biztos, hogy meghökkentő, vicces, megható pillanatokból és lenyűgöző hangokból nem lesz hiány 2024-ben sem - írták.

X-Faktor szeptember 7-én szombat este 19:30-tól, utána pedig szombat esténként 20 órától az RTL-en. Az adások az RTL+ Premium csomagban is láthatóak és ott bármikor visszanézhetők reklámok nélkül.

Fotó: RTL
Kövess minket Facebookon is, ahol további extra tartalmakat találsz.