És tényleg: újraindul a Győzike show a TV2-n

A hírt a csatorna is megerősítette.7.jpg

Idén ősszel újraindul a Győzike show, de ezúttal nem az RTL-en, hanem a TV2-n - írja a Blikk.

A lap értesüléseit a csatorna is megerősítette. Azt írták, "a TV2 rendkívül színes programkínálattal készül az őszi szezonra. Ennek egyik fontos eleme a reality, amely műfajban több műsort is láthatnak majd a nézők, hiszen új évaddal jön az Ázsia Expressz, a Séfek Séfe, a Kőgazdag fiatalok. Húsz év után újra jön a Kísértés, illetve – a hír igaz – visszatérnek a képernyőre Gáspárék egy ízig-vérig szórakoztató realityben".

A bulvárlapnak egy, a csatornához közeli forrás úgy nyilatkozott, "a TV2 már egy ideje tervezi az újabb Győzike Show-t, s végül úgy döntöttek, az őszi műsorrendbe tűzik képernyőre. Ha minden igaz, nyáron forgatnak majd, és úgy tervezik, hogy néhány héten át napi rendszerességgel vetítik majd a műsort. Győző és Bea már le is szerződött, ám az még kérdéses, hogy a lányaik, Virág és Evelin szerepelnek-e majd. Velük jelenleg is tárgyal a csatorna". 

A Győzike show 2005 és 2010 között az RTL-en volt látható. A heti rendszerességgel vetített reality hatalmas népszerűségnek örvendett, így aztán nem véletlen, hogy az elmúlt 14 évben sokszor felmerült, hogy újraindul a műsor. De ezekből az állítólagos feltámasztási kísérletekből mindezidáig nem lett semmi.

Fotó: RTL Sajtóklub