2023. nov 22.

Filmekkel és ismétlésekkel készül a karácsony előtti időszakra az RTL

írta: FoA
Filmekkel és ismétlésekkel készül a karácsony előtti időszakra az RTL

Főszerepben a Mi kis falunk, újra.

rtllogo_1.png

Szerdán kiderült, milyen műsorrenddel készül az év utolsó felvonására az RTL.

A hivatalos TV műsor szerint - ahogy arról korábban már hírt adtunk - az Árulók című, a héten indult reality helyére a Város Királynői című, luxusfeleségek életét bemutató sorozat kerül 19:45 perctől. Ezt követően december 4-én és 5-én még a Zámbó Jimmy életét bemutató széria, A Király lesz látható 21:15-től. 

Szerdától, vagyis december 6-tól viszont ismétlésekre vált a csatorna, és minden bizonnyal karácsonyig a Mi kis falunk ismétlését láthatják az RTL nézői. Ez részben meglepő, részben viszont nem, hiszen néhány héttel ezelőtt már tervezték adni a sorozat ismétlését. Akkor úgy döntöttek, inkább bemutatják a streamingen már egy éve elérhető Jimmy-sorozatot.

A pajkaszegiek életét bemutató széria után 22:15-től az Éden hotel lesz látható, péntekenként pedig továbbra is képernyőn marad a Kanapéhuszárok című műsor.

A hétvégéken is lesz változás, szombaton 19:30-tól továbbra is a LEGO Masters lesz képernyőn, ezt 21:15-től filmek követik. Vasárnap a Sztárbox lesz látható, de az még kérdés, hogy a karácsony előtti héten, vagyis december 17-én mit ad majd a show helyett az RTL.

December elején egyébként a TV2 is változat taktikáján. Ott marad a Farm VIP, a Párharcot viszont a Szerencsekerék új részei váltják, 21:35-től. Szombaton és vasárnap is lesz változás, ennek egyik oka, hogy december 2-án véget ér a Dancing with the Stars (ennek a helyére a Mutasd a hangod kerül december 9-től), és minden bizonnyal a Sztárban Sztár leszek is néhány héten belül véget ér.

Fotó: RTL

Szólj hozzá

RTL TV műsor őszi szezon 2023 Őszi tévés szezon 2023