2023. aug 09.

Jön a Csináljuk a fesztivált! harmadik évada a Duna TV-re

írta: ReklámInvázió
Jön a Csináljuk a fesztivált! harmadik évada a Duna TV-re

Új évaddal tér vissza a Duna TV és egyben az egész közmédia legnézettebb szórakoztató műsora, a Csináljuk a fesztivált! - jelentette be egy videóban Korda György és Balázs Klári.

csinaljuk-a-fesztivalt-2022.jpg

A legendás házaspár a Hajdúböszörményi Városi TV-nek adott interjújában beszélt arról, hogy hamarosan kezdődik a zenés showműsor új évadának forgatása is. Így ezzel együtt az is biztossá vált, hogy a műsorban ismét zsűriként láthatjuk majd a két legendás énekest.

Mint ismeretes, a műsor 2022 tavaszán, 12 év szünet után tért vissza a nemzeti főadó képernyőjére, megújult formában. Az új változat egyik nagy újítása volt, hogy ezúttal nem a nézők, hanem egy hattagú zsűri dönt arról, melyik dal az évszázad slágere. 

A közönség az újításokkal együtt pedig hamar rákapott a műsorra, ami így a tavalyi év legnagyobb meglepetésműsora lett. A nagy sikerre való tekintettel tavaly augusztusban az MTVA azt is bejelentette, hogy érkezik a folytatás. Bár a show 1-2 apró változtatáson esett át, a decemberi indulás kedvezett a Duna TV-nek. A szilveszteri, maratoni adás pedig az este egyik legnézettebb programja lett.

Bár az új évad műsorvezetőiről és további zsűritagjairól még nem tudni, de ha ez kiderül, természetesen beszámoltunk róla.

Fotó: MTVA

Szólj hozzá

Duna TV Korda György Csináljuk a fesztivált