2023. sze 14.

Most már biztos: tényleg jön a Csináljuk a Fesztivált harmadik évada

írta: FoA
Most már biztos: tényleg jön a Csináljuk a Fesztivált harmadik évada

Ahogy arról elsőként beszámoltunk, egy "elszólásnak" köszönhetően már augusztus elején kiderült, érkezik a Duna TV utóbbi évének legsikeresebb showműsora, a Csináljuk a fesztivált! legújabb évada. Most pedig a részletekről is lehullt a lepel.

csinaljuk-a-fesztivalt-2022.jpg

A hirado.hu hétfői cikkéből kiderült, idén is lesz közönségszavazás, melynek lényege, hogy a nézők dönthetik el, hogy melyik dal szerepeljen az adott tematikákra bontott elődöntőkben. A portál azt írja, a produkció idén is "korszakokon átívelő élményt nyújt majd", ami valójában annyit jelent, hogy az 1960-as évektől egészen a 2010-es évekig terjedően keresik az évszázad magyar slágerét.

Így az is biztossá vált, hogy a tematika idén sem változik, vagyis továbbra is csak magyar dalokat hallhat a közönség a műsorban. Ez márcsak azért is furcsa, mert a 2010-es években, a Csináljuk a fesztivált "ókori" verziójában volt olyan évad, amikor csak külföldi, illetve különböző filmes betétdalok versenyeztek. 

Azt viszont még nem tudni, hogy lesznek-e változások a műsorvezetőket és a zsűritagokat illetően. Sejtjük, hogy nem, ugyanis Korda György és Balázs Klári a korábbi információk szerint biztosan visszatér a műsorba. De a hivatalos bejelentésekre minden bizonnyal még várni kell. 

Fotó: MTVA

Szólj hozzá

új évad Duna TV Korda György Balázs Klári Csináljuk a fesztivált őszi szezon 2023 Őszi tévés szezon 2023