2023. már 22.

Gazdákkal, krimivel és Sissivel szórakoztat húsvétkor az RTL

írta: FoA
Gazdákkal, krimivel és Sissivel szórakoztat húsvétkor az RTL

Hamarosan itt a húsvét, ez pedig egyenesen arányos azzal, hogy a különböző tévécsatornák valami különleges programmal rukkolnak majd elő. Így lesz ez idén is, húsvétkor az RTL négy napon keresztül ad majd a megszokottól eltérő műsorokat.  Részletek és egyéb nyalánkságok a TOVÁBB után.

rtl-logo-1920x339.bmp

Nagypénteken, vagyis április 7-én este a Fókusz után jön a Házasodna a gazda új évadának bemutatkozó része. Ebben 2 nő és 6 férfi mutatkozik be, akik szeretnék a mindennapjaikat megosztani egy olyan társsal, akihez közel áll a vidéki élet romantikus miliője. A Házasodna a gazda első epizódjában megismerhetjük a párra váró gazdasszonyokat és gazdákat, akik megmutatják, hogyan telnek a mindennapjaik és arról is mesélnek, milyen társat képzelnek el maguk mellé.

Van közöttük, aki állattenyésztéssel, növénytermesztéssel foglalkozik, van aki lovardát üzemeltet és olyan is aki 5 gyermek édesapja, így a hozzá jelentkezők igazi nagycsaláddal járó élethelyzetbe csöppenhetnek. Az egyik gazdasszony galopp tréner és lovardavezető, míg másik vegyszermentes gyümölcsöt és zöldséget termel. A műsor ezúttal is határokon átívelő lesz, ugyanis Ausztriában is forgat a Házasodna a Gazda stábja. A mezőny idén is színes, hiszen ismét nagyon különleges emberek várják, hogy a műsor segítségével párra találjanak.

gazda-11.png

Április 7-től a https://rtl.hu/gazda oldalon várják azoknak a nőknek és férfiaknak a jelentkezését, akik úgy gondolják, méltó társai lennének a műsorból megismert gazdasszonyoknak vagy gazdáknak. A műsorvezető idén is Nádai Anikó, aki már nagyon várja, hogy megismertethesse a gazdasszonyokat és gazdákat a nézőkkel. - írja az RTL keddi sajtóközleményében.

Egy nappal később jön a Mellékhatás is. Ahogy arra sokan emlékeznek, az RTL egyik első saját fejlesztésű sorozata 2020-ban, a járvány első hullámában került adásba, óriási sikerrel. Később viszont Kolosi Péter bejelentette, új évad csak 2022-ben várható. 

A vetítés ennek ellenére átcsúszott az idei évre, a kirmisorozat új évada március 29-én jön az RTL+-ra. Mindezek ellenére azok is láthatják az évadnyitó epizódot, akik nem tudják ezt megtenni online. Az RTL ugyanis nagyszombaton, április 8-án este a Mi kis falunk után műsorra tűzi a nyitó részt.

mellekhatas_20190402_0059.jpg

Valószínűleg egyébként ez lesz az egyetlen epizód, amit láthat a néző a tévében. Korábban ugyanis már a Király, a Nagy Fehér Főnök és a Ki vagy te? esetében is előfordult, hogy promóciós célból a csatorna is leadta a szériák bevezető részét. Úgy tűnik, a Mellékhatás esetében is erről lehet szó.

Jön Sissi

Húsvétvasárnap (és valósznűleg húsvéthétfőn is) jön az új Sissi-sorozat második évada, 3-3 résszel. Az első etapot egyébként tavaly már leadta az RTL klub, jó nézettséggel, így nem meglepő, hogy jön a folytatás - immáron a második hatos fogattal. Ennek ellenére aki azt hinné, hogy ez egy, itthon még sosem látott évad lesz, annak rossz hír, hogy

az Epic Drama már novemberben bemutatta a sorozatot, ami az RTL+-on azóta is elérhető. 

A hat részt tehát kétfelé bontva adja le az RTL, az első hármat vasárnap, a többit pedig hétfőn láthatják a nézők. 

Ennyi.

Fotók: RTL

Szólj hozzá

RTL Mellékhatás Házasodna a Gazda! Sissi-sorozat