2022. nov 17.

Az RTL is leadja az RTL+-on debütáló sorozatokat

írta: FoA
Az RTL is leadja az RTL+-on debütáló sorozatokat

Tegnap, vagyis november 16-án hivatalosan is elindult az RTL+, az RTL vadiúj streaming platformja, amin többek között olyan sorozatokat találunk, mint a Zámbó Jimmy életét bemutató A Király, a Nagy Fehér Főnök, vagy a Sebestyén Balázs által vezetett Gyertek Át! című late-night show új évada. Az RTL azonban közölte, az ide készülő sorozatokat annak ellenére leadják majd a főcsatornán is, hogy azok nem oda készültek. Hogy mikor, a TOVÁBB után kiderül.

streaming-rtl-program-musorok_image_4780b4c6cc5ff61a43b0df8d30b6_16-9.png

Mivel nincs streaming reality nélkül, november 20-án újra kinyílnak a luxusbörtön kapui, a ValóVilág villából az RTL+ előfizetéses felületén pedig elindul a 24 órás közvetítés, ahol a nézők bármikor bepillanthatnak a villalakók vágatlan életébe.Ezen a felületen debütál és csak az RTL+ előfizetéssel rendelkező felhasználói számára elérhető A Király, a Zámbó Jimmy életéről készült tízrészes sorozat.

Az RTL+ előfizetői számára már elérhető a platformon a Lengyel Tamás és Rujder Vivien főszereplésével készült A Nagy Fehér Főnök premier epizódja is. A sorozat különleges szemszögből – kritikusan, de ugyanakkor szeretettel – mutatja be egy szebb napokat látott vidéki kisvárosban élő közösség mindennapi életét és problémáit. Ki vagy te címmel egy szókimondó sorozat is megérkezett az RTL előfizetéses streaming-szolgáltatására.

a_nagy_feher_fonok1.jpg

Az RTL+ számos alkotással készül a dokumentumfilmek műfajában is. Közülük is kiemelkedik az RTL+ előfizetői számára már elérhető, világszerte elismert magyar dokumentumfilm-sorozat, az On the Spot legújabb évada, a Vissza a természethez.

Az On the Spot alkotói a jól ismert sorozat vadonatúj évada mellett producerként járultak hozzá további dokumentumfilmek elkészítéséhez is, amelyek szintén itt debütálnak. Az RTL+ előfizetői számára látható Sebestyén Balázs csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsora, a Gyertek át! – A Sztárvetélkedő, Alföldi Róbert portréműsora, a Főszerepben, valamint az Amit tudni akarsz című szórakoztató-ismeretterjesztő dokumentum-sorozat, melynek felnőtteknek szóló első évada kendőzetlenül jár körül mindent, amit tudni akarsz a szexről.

a_kiraly_2.jpg

Az exkluzív hazai tartalmak mellett hollywoodi filmekből, sikersorozatokból sem lesz hiány az RTL+-on, és az RTL legnépszerűbb európai sorozatai is láthatóak lesznek a streaming-platform előfizetéses csomagjában. Már nézhető a hatrészes német sorozat, a Faking Hitler, valamint két holland sorozat, a Mocro Maffia és a Fekete tulipán első évada. - áll az RTL tegnapi közleményében.

Három sorozat két napon át

Tegnap este váratlanul az RTL bejelentette, a három, csak itt látható új sorozat első, bevezető részeit nemcsak azok élvezhetik, akik előfizetnek a platformra, hanem azok is, akik a főcsatornát nézik.

Ezek szerint jövő héten szombaton, vagyis november 26-án, szombat este a Mi kis Falunk új évadának premierje után 21:15 perctől elsőként a fent már említett Ki vagy Te? című sorozat debütál a tévében. A félórás epizód után a korábban már bejelentettek szerint jön a Séf meg a többiek maratoni kiadása, ami így egészen hajnali négy óráig tart majd.

ki_vagy_te2.jpg

A premierek folytatódnak vasárnap, vagyis november 27-én este is, akkor a Séf meg a többiek három része után, vagyis este 21:00 órától jön A Király című sorozat első része, melyet 22:15-től majd A Nagy Fehér Főnök első része követ.

Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy Kovács Dániel Richárd ma reggel az RTL Reggeliben elmondta, a streamingre az új részek hetente jönnek majd az említett sorozatokból, így aztán mire a szériák leadásra kerülnek az RTL-en, már elérhetők lesznek a következő epizódok is e három sorozatból.

Fotók: RTL Sajtóklub

Szólj hozzá

RTL RTL+ Ki vagy te? Nagy Fehér Főnök A Király