2023. már 16.

Április 3-tól jön az RTL legújabb műsora, az Álommeló

írta: ReklámInvázió
Április 3-tól jön az RTL legújabb műsora, az Álommeló

Rengeteg jelentkező közül választotta ki Balogh Levente azokat a jelölteket, akik versenybe szállhatnak álmaik állásáért. 

rtl_am_digitkieg_pr_kozlemeny_kepek_01_1920x1080.jpg

A világ egyik legsikeresebb üzleti realityje Az álommeló (Apprentice) április 3-án hétfő este érkezik az RTL-re. Az álommeló című műsorban Balogh Levente keresi az elnöki asszisztensét. A jelentkezőknek adásról-adásra a munkakörhöz kapcsolódó feladatokat kell majd elvégezniük, hogy ezzel is bizonyítsák rátermettségüket a pozícióra. Balogh Leventét a Cápák között című műsorban ismerhették meg a nézők, ám ezúttal nem befektetést, hanem munkatársat keres.

A pozícióra rengetegen adták be a jelentkezést és már az első adásból kiderül, hogy kik azok a szerencsések, akik ringbe szállhatnak a vágyott pozícióért. A tét hatalmas, ugyanis, akit a műsor végén Levente kiválaszt, elnyeri az egy évre határozott idejű szerződéssel járó álommelót, a bruttó 3 millió forintos fizetést, egy felső középkategóriás céges autót és egyéb juttatásokat.



Balogh Levente két segítőt is felkért maga mellé, akik a napi feladatokban felügyelik majd a versenyzőket. A nap végén pedig segítenek eldönteni az elnök úrnak, hogy ki az, akitől megváljon és kik azok, akik még tovább maradhatnak versenyben.

  • Farmosi Larisza közgazdász, öt éven át volt Balogh Levente gazdasági vezetője és segítette a munkáját a Szentkirályi Ásványvíz Kft.-nél.
  • Dr. Krasznai István ügyvéd (KRASZNAI Ügyvédi Iroda tulajdonosa és vezető ügyvédje) Balogh Leventének és cégbirodalmának több, mint tíz éve szakmai jogi tanácsadója.

Az álommeló április 3-tól hétköznap esténként az RTL műsorán. Az epizódok visszanézhetőek az RTL+-on.

Fotók és videó: RTL

Szólj hozzá

RTL Álommeló Balogh Levente